Crack nagellak

Beauty door Redactie

Op dit moment zijn er veel verschillende trends op het gebied van nagels. Zo zagen we al de pointy nails, de Moodpolishes en de opvallende nepnagels. Dit keer een nieuwe trend op het gebied van nagellak: de “Crack” nagellak.

Ben je niet zo goed in nailart en ben je ook niet zo van dat gepriegel? Dan is dit dé nagellak voor jou! Deze “Crack” nagellak geeft meteen een verrassend effect op je nagels zonder al te veel moeite!

/images/library/articles/images01/girlscene/17102010018.jpg

Hoe werkt deze nagellak?

Stap 1. Lak je nagels in één basis kleur en laat dit goed drogen.

Stap 2. Lak één dekkende laag van de instant nail effect nagellak op je nagels en zie hoe het patroon vanzelf verschijnt!

Stap 3. Als de nagellak goed gedroogd is kan je er nog een topcoat overheen aanbrengen zodat je nagellak extra lang blijft zitten.

Dit is het uiteindelijke resultaat:

/images/library/articles/images01/girlscene/19102010184.jpg

/images/library/articles/images01/girlscene/19102010172.jpg

Ik heb hier gekozen om al mijn nagels een verschillende kleur te lakken om te laten zien hoe het bij andere kleurtjes staat. Je kunt er ook voor kiezen om geen basis kleur te gebruiken en gewoon alleen de instant  nail effect nagellak aan te brengen.

Deze instant nail effect nagellak is van Barry M. en online te koop voor ongeveer €5,- (op www.alicejohavesentials.nl) Ook op eBay zijn verschillende “Crack” nagellakken te vinden! We houden jullie op de hoogte als er nieuwe merken verschijnen…

door Milou