Creatief nagellak opbergen

Beauty door Redactie

Soms kom je ineens van die dingen tegen waarbij je denkt ‘eureka’! Je weet wel, dat lampje boven je hoofd, een goed idee. Nou vonden wij op internet een stel creatieve manieren om je nagellak op te bergen. Zo leuk!

Want eerlijk is eerlijk, meestal komen alle potjes nagellak ergens in een laatje. Vaak vergeet ik dan ook dat ze daar liggen en als ik ze dan weer vind zijn ze hard. Zonde, want we zagen op internet een veel beter alternatief. Al moet je voor sommige ideeën wel heel veel nagellak hebben…

Creatief nagellak opbergen

Dit poppenhuis bijvoorbeeld. Het ziet er echt geweldig uit, maar zoveel nagellak heb ik bij lange na niet. Jij wel? Dan is dit misschien leuk voor jou. En anders kan je natuurlijk ook voor een kleiner huis kiezen. De deurtjes kunnen trouwens, heel schattig, ook dicht. Opgeruimd staat netjes!

Maak je eigen poppenhuis! Deze kun je voor €50 kopen bij een Hema, of wellicht vind je er eentje bij de Kringloop.

Creatief nagellak opbergen

Vind je het juist leuk om een beetje te pronken met je collectie? Dan is deze nagellak wand misschien iets voor jou. Ze zijn te koop bij Enchantra maar niet goedkoop. Voor een rek voor 60 flesjes betaal je €39,95.

Creatief nagellak opbergen

Een klein kastje is natuurlijk ook altijd handig. Je kunt er dan voor kiezen om het met of zonder deurtje te doen.

Creatief nagellak opbergen

En als laatste, volgens mij, de slimste! Ken je de houder voor schilderijen en foto’s van Ikea? Nou, die zijn dus ook goed te gebruiken voor je lakjes. Deze foto is het bewijs. Voor een houder van 115 cm breed betaal je €8,99.

Waar laat jij je lakjes?

Door Marit