Pupa crack nagellak

Beauty door Redactie

Beautymerk Pupa heeft weer iets nieuws bedacht op het gebied van nagellak. Een ‘crack-lak’. Met een setje van twee lakjes kun je nu makkelijk zelf een leuke nail art op je nagels krijgen. Girlscene testte het uit!

We schreven al eerder over de trend van crack nagellak. Het setje van Pupa nagellakjes kwam dus precies op tijd. We waren wel wat sceptisch over de lak. Eerst maar eens uitproberen op één nagel dus…

Pupa ‘crack’nagellak

Pupa ‘crack’nagellak

Als eerste begin je met de zilveren onderlaag. Wat een mooie kleur! Die laat je een paar minuten drogen waarna je de toplaag erop doet. En het wonder geschiedde: de bovenste laag begon binnen 5 seconden te ‘cracken’. En na het zien van dit effect ben ik helemaal om!

Dus lak ik ook snel de andere nageltjes mee. Ondertussen zijn Marjolein en Monique zo nieuwsgierig naar mijn enthousiasme dat ze het ook wel willen uitproberen. Marjolein heeft zelf al rode nagels (van een ander merk nagellak) en we zijn benieuwd of het daar ook op werkt. Dus de zwarte bovenlaag wordt over de rode nagels heen gelakt, en… Het werkt! Toch zijn we het er allemaal over eens dat zilver (de kleur van Pupa zelf) wel een mooiere basis kleur is.

Pupa ‘crack’nagellak

De Pupa topcoat over een ander merk rode nagellak

Pupa ‘crack’nagellak

Op de site van Pupa kun je zoeken naar het dichtstbijzijnde verkooppunt. Er zijn drie verschillende setjes; Silver & Black, Gold & Rouge en White & Violet. Per setje betaal je €11,90.

Pupa ‘crack’nagellak

Wat vinden jullie van deze lak?

NOTE: Na vier dagen zit de lak nog steeds perfect op mijn nagels. Geen stukje eruit, nog helemaal perfect. Ik moet wel zeggen dat ik er meteen een topcoat overheen heb gedaan.

Door Marit