News

Temptation-Shirley in shock: haar lippen zijn enorm opgezwollen (en lipfillers zijn niet de oorzaak)

Temptation-Shirley, wie kent haar niet? Een aantal seizoenen geleden deed zij samen met haar (inmiddels ex)-lover Damian mee aan Temptation Island. Dat Shirley niet vies is van cosmetische ingrepen is duidelijk. Ze heeft dan ook lipfillers laten plaatsen. Maar vanochtend werd ze wakker met opgezwollen lippen, en niet als gevolg van de fillers. Shocking!

De natuurlijke lippen van Shirley hebben na de opnames van Temptation al snel plaats gemaakt voor lippen met daarin lipfillers. Ze wilde namelijk grotere, vollere lippen. Maar of ze vanochtend wakker werd met de lippen die ze wilde? Dat denken wij niet. Op Instagram plaatst de blondine een post, met daarin verschillende foto’s van haar lippen.

Temptation-Shirley met lipfillers

In de caption van de post schrijft ze: ‘HALLOOO??😂😂 WAT IS DIT? 😂🦆 
ps dit komt niet door fillers, dat doe ik al 3 jaar en nooit last mee gehad + het is ook al een tijd geleden dat ik ze heb laten doen. Mijn moeder en zusje hebben dit ook wel eens zomaar en hun hebben ook GEEN filler. IDONTKNOW WTF IS WRONG😂’.
 Een behoorlijke shock dus, toen Shirley vanochtend haar ogen open deed. En we get that, want: dit zijn wel hele dikke lippen. Kijk zelf maar:

View post on Instagram
 

Beeld: RTL

Must reads 👀