News

Wil je hebben: Gift for Life armbanden voor Female Cancer Foundation 

Er komen hele bijzondere, maar vooral pretty armbandjes aan! Namelijk, Gift for Life armbanden. Oeh! Wat nog mooier is, dat een deel van de opbrengsten naar de Female Cancer Foundation gaan. Please take our money now. 

Gift for Life armbanden voor Female Cancer Foundation 

In samenwerking met de Brilliant Ladies Business Club en de Female Cancer Foundation ambassadeur Eva Jinek, heeft Schaap en Citroen een prachtige collectie armbandjes uitgebracht. Namelijk, de Gift for Life armbandjes. Deze pretty bracelets staan voor vrouwelijke verbintenis. Dat is supermooi toch? Wat wij nog mooier vinden is dat een deel van deze opbrengsten naar de Female Cancer Foundation gaan. Met dit geld kunnen tien vrouwen met baarmoederhalskanker in ontwikkelingslanden onderzocht én behandeld worden. We love that. 

How do they look 

Er zijn drie verschillende Gift for Life armbandjes. Eentje van volledig 18 karaat roségoud. De andere twee hebben een prachtig zwart koord, waarvan er in eentje een onyx steentje zit. So pretty! De armbandjes worden verkocht bij Schaap en Citroen juweliers. Als je er eentje wil aanschaffen, dan moet je niet schrikken van de prijs. Want, ze zijn wel een beetje aan de prijzige kant. Deze pretty bracelets gaan namelijk vanaf 475 euro, maar dan heb je wel een prachtige armband waarmee je een goed doel steunt. 

Omdat we allemaal zo veel mogelijk thuis zitten, zien we onze vrienden minder… Heel erg balen, maar het is nu even niet anders. Hoe leuk is het om jouw bestie in deze tijden te verrassen met een cadeautje door de brievenbus? De leukste brievenbus cadeautips vind je hier

Bron en beeld: Schaap en Citroen

Must reads 👀