Beauty

Make-up tutorials door vriendjes

Mannen mogen tegenwoordig best een tikkeltje vrouwelijk zijn, niemand kijkt daar nog van op. Een verzorgde man is altijd aantrekkelijk, maar ze kunnen blijkbaar nog heel veel leren van de vrouwen. Er zijn nu ook mannen die make-up tutorial op Youtube plaatsen.

Als vrouw, sta je soms uren voor de spiegel om eens even lekker te tutten met make-up. Vriendjes gluren soms wel eens mee in de spiegel, maar blijkbaar lette ze beter op dan gedacht. Hieronder zie je namelijk een aantal filmpjes waarin de man hun vriendin opmaakt. Het niet het type waarvan je zoiets zou kunnen verwachten en dat maakt het juist zo leuk. Wij moeten wel even wennen aan het idee…

In dit filmpje zie je dat het nog wel een beetje klunzig gaat allemaal. Oogschaduw en blush worden bijvoorbeeld door elkaar gehaald en het streepje oogpotlood staat iets te hoog. Het is in ieder geval wel heel grappig om te zien.

Hier nog een aantal video's van mannen die zich aan het make-up wagen:

Je moet bij deze nieuwe visagisten wel even geduld hebben, want het duurt wat langer dan normaal. Het resultaat is niet geweldig mooi, maar toch best verbazingwekkend.

Zou jij je op laten maken door je vriendje? En wat vind jij ervan?

Door Myrre

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved