Lifestyle

Zo accepteer je dat jouw crush jou niet ziet zitten

Help! Jij bent helemaal in love. Alléén: nu ziet je crush je niet zitten. Een probleem die veel mensen zullen herkennen. Maak je niet druk - met deze tips kom je zo over hem of haar heen.

Zo accepteer je dat je crush je niet leuk vindt

1. Zorg niet voor vervelende situaties
Het liefste ga je natuurlijk naar het huis van je lover en smeek je dat hij/zij jou wel leuk gaat vinden. Dit heeft geen nut, want je crush wil vast de gevoelens die hij/zij voor jou heeft niet veranderen voor jou. Als je dit wel doet, zet je jezelf dus behoorlijk voor schut en kan dit zorgen voor vervelende situaties. Je verdient iemand die volledig voor je gaat en ook gevoelens heeft voor jou. He's not the one. 

2. Zoek geen contact
Het is logisch dat jij je crush graag af en toe nog een appje stuurt in de hoop dat je je lover nog even kan spreken. Maar dit is niet de beste optie voor jou. Dan houden je gevoelens stand en kan je niet over je crush heenkomen. Je kan nog zoveel hopen dat je crush jou leuk gaat vinden, maar wat er niet is kun je niet dwingen.

3. Probeer afleiding te zoeken 
Spreek met je vriendinnen af en doe iets leuks. Je hebt er niks aan wanneer je thuis alleen maar een potje gaat zitten janken. Zoek juist afleiding en je zult merken dat je jezelf beter gaat voelen. Misschien hebben jouw vriendinnen nog wel goede raad over waarom jij je lover moet vergeten. 

hij vind me niet leuk 4. Accepteer de keuze van je crush 
Het is makkelijker gezegd dan gedaan, maar om alleen maar boos te zijn heeft geen nut. Je crush heeft alleen geen gevoelens voor je, dat is geen ramp. Dat betekent niet dat jij niet leuk bent als persooon. Leg jezelf erbij neer dat het nou eenmaal zo is en probeer verder te gaan met de dingen die je leuk vind. 

5. Er komt echt wel iemand op je pad
Geloof ons maar, jij krijgt ooit een relatie met iemand die veel leuker is. Iedereen wie klaar voor de liefde is, krijgt zijn prins of prinses op het witte paard op zijn pad. Je zal er alleen even op moeten wachten. Gelukkig zijn er genoeg knappe jongens en meiden op straat die jij eens even goed kan bekijken. Er is een grote kans dat jij gaat inzien dat je crush niet degene was die jij nodig hebt. 

6. Anders is er altijd nog ijs
Het is misschien niet de beste optie, maar je kan altijd nog een Netflix film gaan kijken met een grote bak ijs op je schoot. Laat die tranen even vloeien en je voelt je vast al opgelucht. Het komt allemaal goed girl

Vind je het vervelend om hem/haar niks meer te laten horen? Met deze redenen is dat helemaal niet zo erg meer. 

Bron: Fashionlab | Beeld: Istock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved