Films & Series

Dit is alles wat we weten over The Lion King deel 2

In 2019 was de film The Lion King een groot succes. Er was al langer sprake van een deel twee, maar nu is het bevestigd. We hebben weer iets leuks om naar uit te kijken, want The Lion King 2 is dus echt onderweg! Wij kunnen niet wachten om super schattige Simba weer op het witte doek te zien!

The Lion King 2

Onze favoriete jeugdfilm krijgt een vervolg en wij doen alvast een paar dansje van enthousiasme. Terwijl we hakuna matata roepen, of course. Deel 2 gaat vooral over het leven van Mufasa, maar niet getreurd: ook de rest van de dieren zijn weer van de partij. De film is een vervolg op het eerste deel van Lion King dat vorig jaar is uitgebracht. Met deze tweede film wil Disney het originele verhaal van The Lion King uitbreiden en ze gaan hierbij terug in de tijd. In de film zien we een jonge Mufasa, de vader van Simba, en wat hij heeft meegemaakt voordat hij King of the jungle werd. Helaas weten we nog niet of Donald Glover (Simba) en Beyoncé (Nala) ook weer meedoen. 

Releasedatum The Lion King 2

Hoewel het wat ons betreft niet te lang meer mag duren, is het helaas nog niet bekend wanneer The Lion King 2 precies verschijnt. Daar heeft het coronavirus waarschijnlijk mee te maken… We keep you updated! In de tussentijd zingen wij alvast: in the circle of life. It’s the wheel of fortune. It’s the leap of faith. It’s the band of hope. ‘Til we find our place. On the path unwinding. In the circle, the circle of life.

via GIPHY

Bron: glamour | Beeld: Disney

Must reads 👀