Geurende nagellak van Revlon

Beauty door Redactie

Een mooie, gladde nagellak die ook nog eens lekker ruikt? Onmogelijk zou je denken, maar het bestaat nu toch echt! Revlon ontwikkelde de Scented Nail Enamel nagellak in acht fijne kleuren mét geuren!

revlonnagellak

De acht kleuren zijn geïnspireerd op tropische stranden en hebben dus namen als Coconut Crush, Pretty in Papaya en Mad about Mango. Een heel erg fijn detail is dat de nagellakjes exclusieve zijdeproteïne bevatten waardoor het oppervlak direct glad is en je geen streepjes of blaasjes in je lak ziet. Nog fijner is misschien wel het 'Film Forming Systeem', een hele mooie naam voor een techniek die ervoor zorgt dat je nagellak niet afbladdert. Dat moesten we natuurlijk even zelf bekijken...

revlonadvertorial

De kleuren zijn onwijs vrolijk en we merkten echt verschil met andere nagellakken tijdens het opbrengen. De lak is wat dunner, waardoor je inderdaad geen strepen en bobbeltjes krijgt. Hij dekt gelukkig wel meteen. Op de geur moet je even wachten, dus dat is een verrassing. Wanneer de lak droog is, ruik je een duidelijke geur. De roze lak, Bubblegum, ruikt echt naar bubblegum!

revlonnagellak

Ben jij ook benieuwd naar deze geurende nagellak? De lakjes zijn te koop voor € 8,95

Kijk hier voor meer informatie.

Ga jij naar de winkel voor een van deze kleuren (en geuren)?

Door Esmée