De populairste lipsticks van het moment

Beauty door Redactie

Hoewel 2011 nog lang niet voorbij is, is de top vijf van de best verkochte lipsticks nu al bekend. Is de absolute winnaar een klassieke rode lippenstift, een hippe nude lippenstift of toch een transparante met glitters? En ook al is niet alles budgetproof, het is toch heerlijk om bij weg te zwijmelen. Kijken jullie mee naar de top vijf?

bestelipstick2011

Nummer 5: Chanel Rouge Coco Shine
Deze lipstick van Chanel is sinds eind februari, begin maart 2011 te koop. Door de verzorgende stoffen krijgen je lippen een volle vorm en een natuurlijke glans. Ook is de lipstick door de klassieke Chanelhuls een must have voor je beautystash.

Deze lipsticks kosten € 29 per stuk en zijn verkrijgbaar bij alle Chanel verkooppunten, zoals de Bijenkorf.

bestelipstick2011

Nummer 4: Estée Lauder Pure Color Lipstick
Ga je toch meer voor een lipstick met glitters? Dan is de Estée Lauder Pure Color Lipstick wellicht wel iets voor jou. Verder is de kleur wat transparanter. Erg handig voor als je wat kleur op je lippen aan wilt brengen, maar dit nog niet goed durft. Met deze lipstick hoef je niet bang te zijn dat je na elk slokje drinken bij hoeft te werken, want het blijft prima zitten.

De Estée Lauder Pure Color Lipstick kost € 25 en is verkrijgbaar in vijfendertig verschillende kleuren.

bestelipstick2011

Nummer 3: Clinique Long Last Soft Shine Lipstick
Naast de crèmes zijn er van Clinique ook verzorgende lipsticks verkrijgbaar . Naast een natuurlijke kleur, zorgt de Clinique Long Last Soft Shine Lipstick ervoor dat je lippen niet uitdrogen.

De Clinique Long Last Soft Shine Lipstick kost rond de € 20 en is verkrijgbaar bij alle parfumerieën. 

bestelipstick2011

Nummer 2: Lancome L’Absolu Rouge
Dat rode lippen deze winter hot waren, bewijst deze tweede rode lipstick in de top 5 maar weer. De Lancome L’Absolu Rouge geeft naast een mooie kleur wat extra’s aan je lippen. Door de lichtreflecterende deeltjes lijken ze veel voller. Ideaal dus als je dunne lippen hebt, maar liever niet aan de slag wilt met lippotlood. Daarnaast zit er ook nog een SPF12 in deze lippenstift van Lancome, waardoor je beschermd wordt tegen de zon.

De Lancome L’Absolu Rouge kost € 28,50 en is verkrijgbaar bij alle parfumerieën.

bestelipsticks2011

Nummer 1: MAC lippenstift
De absolute winnaar van 2011 is nu al de MAC lippenstift. Eigenlijk zijn de lipsticks van MAC al jaren enorm populair, zelfs onder visagisten . Er zijn meer dan 160 verschillende soorten lipsticks te koop van dit merk.

Lipsticks van MAC kosten € 17,50. Weten waar MAC verkrijgbaar is? Bekijk het handige overzicht op Beautyscene.nl!

Ook al zijn deze lipsticks niet echt budgetproof, wij zwijmelen er op de redactie bij weg. Het voordeel van populaire lipsticks is, dat ze ze massaal gekopieerd worden.

Welke van deze lippenstiften zou jij willen hebben?

Bron beeld: shine.yahoo.com, temptalia.com, ashianfashion.com

Door Brenda