News

Hilarisch: in déze stad kun je dit weekend een lesje wijnyoga volgen

Een wijntje drinken we meestal thuis op de bank, of tijdens een avondje op het terras. Wijn drinken tijdens het sporten? Dat doe je – waarschijnlijk – niet. Maar, daar brengen we nu verandering in: je kunt dit weekend namelijk deelnemen aan een lesje wijnyoga. Sporten én wijn drinken, tegelijkertijd? Ehh, zijn we aan het dromen?!

Zie je het al voor je: een glas wijn in je hand, terwijl je je lichaam in allerlei bochten wringt tijdens een yogales? Dit is toch helemaal hilarisch? Je kunt de les wijnyoga aanstaande zaterdag 26 september volgen in Utrecht. De organisatie beschrijft de les als volgt: ‘een niet zo serieuze yogales van een serieuze yoga instructeur’.

Wijn drinken tijdens de yogales

De wijnyogasessie is dus dit weekend te volgen in Utrecht, achter in het Filmcafé (adres: CAB-rondom 90A). De les wordt gegeven in twee tijdslots. Deelname kost €19, een prikkie: daar krijg je drie glazen wijn én een leuke yogales voor terug. Reserveren doe je via deze website. Dus trommel je vriendinnen maar op en ga lekker samen een lesje wijnyoga volgen.

Bron: filmcafe | Beeld: iStock

Must reads 👀