Labello Vitamin Shake

Beauty door Redactie

Goed nieuws voor alle Labello liefhebbers! Over een paar weken komt er een nieuwe variant in de winkel. Girlscene laat deze alvast aan je zien.

labellovitamin

Labello heeft tientallen verschillende soorten met verschillende werkingen, geuren en kleuren.

labellovitamin

Maar nu heeft Labello weer een nieuwe variant bedacht: de Labello Vitamine Shake. De vitamine C zorgt voor soepele lippen, de vitamine E houdt het water in je lippen vast en beschermt je tegen UV straling. Deze stick kun je gerust meenemen naar het strand, want er zit ook nog eens SPF10 in.

labellovitamin

De kleuren van deze Labello zien er eigenlijk een beetje uit alsof je een kommetje bosvruchtenyoghurt hebt. Het ruikt enorm zoet, als ik het voor de eerste keer aanbreng is het net alsof ik een lolly op m’n lippen ga smeren. De stick is lekker romig en plakt niet.

labellovitamin

Volgens de fabrikant is het speciale aan deze stick dat de kleuren zich gaan mengen als je deze op je mond aanbrengt, plus een glans en een subtiel kleurtje achterlaat. De kleur had wat mij betreft nog wel wat heftiger gemogen.

labellovitamin

De dop is een pluspunt, deze is vrij dik en stevig. Deze kan prima mee als vast item in je tas zonder dat de dop na een week al gaat scheuren.

Kortom: een leuke nieuwe variant van Labello en kan prima mee in je tas als je naar een zonnige bestemming gaat.

De Labello Vitamin Shake is vanaf september verkrijgbaar bij alle drogisterijen en kost € 2,99.

Wat is jouw favoriete Labello? Heb jij ook tientallen verschillende soorten lippenvet in je stash?

Door Brenda