Films & Series

Bingen maar! Hier kijk je het nieuwe seizoen van Keeping Up With The Kardashians

Kardashian fans opgelet: het nieuwe seizoen Keeping Up With The Kardashians is begonnen. Zijn jullie net zo excited als wij? Pak er maar wat lekkere snacks bij want, damn die heb je zeker nodig. Een klein advies van onze kant, niet gaan bingen. We know, het is super verleidelijk om alles op te sparen en lekker achter elkaar te kijken. Probeer dit alleen niet te doen, want dit is het een na laatste seizoen. Yes you heard it goodKeeping Up stopt bijnaSad news. Dit betekent extra genieten van seizoen 19 dus. Hier kun je seizoen 19 van Keeping Up With The Kardashians kijken. 

Keeping Up With The Kardashians seizoen 19

Als je een echte Kardashian fan bent, hoeven wij je natuurlijk niet uit te leggen dat ook seizoen 19 vol sensatie zal zitten. Er zullen genoeg ruzies, feestjes, drama en familiedagen van je beeldscherm afspatten. Nu het coronavirus de wereld heeft overgenomen, is dit natuurlijk ook iets wat je zeker terug zal zien in het seizoen. Ben je helemaal in de mood gekomen voor seizoen 19? Je kan het nieuwe seizoen via de streamingsdienst Hayu bekijken. Iedere vrijdag zal er een nieuwe aflevering online komen en een kleine side note: de afleveringen lopen gelijk met Amerika ;).

View post on Instagram
 

De Kardashians zijn echte beauties. Deze knappe hebben een grote invloed op het schoonheidsideaal, maar wist je dat ze er vroeger heel anders uitzagen? Hier kun je zien hoe de babes eruitzagen voordat ze onder het mes gingen. 

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Getty Images

Must reads 👀