News

Vanaf deze datum staat Fifty Shades Darker op Netflix

Zwijmel jij ook helemaal weg bij het zien van Christian Grey’s heerlijke body? En dan hebben we nog niet eens over die mooie ogen gehad. Goed nieuws voor jou dan, want de enige echte klassieker Fifty Shades Darker komt naar Netflix! En geloof ons, dat is sneller dan je denkt. 

Fifty Shades Darker staat op 7 oktober 2020 op Netflix

Het leek wel eeuwen- maar dan ook echt eeuwen! – te duren voordat deze klassieker eindelijk op Netflix zou komen te staan. Het eerste deel van serie stond namelijk al een hele tijd op onze favoriete streamingsdienst. Nadat Christian Grey en Anastasia dramatisch afscheid van elkaar namen in deel 1, wilden we natuurlijk allemaal zien hoe het af zou lopen. Nu is dan eindelijk zo ver: op 7 oktober 2020 staat ‘ie op Netflix. Fifty Shades of Grey staat helaas niet meer op Netflix, maar niet getreurd: op Videoland kun je hem nog wel bekijken! 

Fifty Shades of Grey Darker

In de film zie je hoe Anastasia niks meer te maken wil hebben met Christian. Ze wil opnieuw met haar leven beginnen en dit is voor haar zonder hem. Maar Chrisitan denkt hier heel anders over en doet er alles aan om haar terug te veroveren. Ze vinden elkaar langzamerhand weer een beetje terug, maar dan wordt Anastasia enorm geconfronteerd met Christian’s verleden. Het zijn de verkeerde mensen op het verkeerde moment en hierdoor staat hun liefdesleven op het spel. Hoe het verder afloopt? Je kan het helemaal zelf zien op Netflix binnenkort!

Bron: Cosmogirl | Beeld: Superguide