Horoscoop

Horoscoop Weegschaal 16 september

Horoscoop Weegschaal 16 september

Algemeen

Voor wat kleine hindernissen draai jij je hand niet om dus de taakjes die vandaag op het programma staan gaan je redelijk eenvoudig af. Het maakt niet uit wat je doet maar de enige constante is verandering, de komende dagen zullen bepaalde zaken een verandering teweeg brengen. Interessante periode voor je maar hou altijd voor ogen: de beste manier om het kwaad te bestrijden is een stap in de richting van het goede. Doe de dingen op je eigen tempo en laat je niet opjagen.

Werk

Hou je aan je afspraken en wees duidelijk, als je samen plannen maakt. Laat je niet leiden door je opwinding, je zou dingen over het hoofd kunnen zien. Je lijkt nu de kracht te hebben om te bereiken wat je graag wilt. Even een dagje op je portemonnee zitten want zorg ervoor dan andere geen geld van je aftroggelen.

Liefde

Doe gewoon je ding en dan doe je op dit moment al even genoeg. Je staat open voor nieuwe contacten en leg die contacten dan ook. Een dag in rust en harmonie dat zijn de pijlers vandaag. Op het gebied van liefde en gevoelens lig je onder een vergrootglas, alles lijkt uitvergroot te worden.

Gezondheid

Doe aan sport, verruimt heerlijk de geest. Doorbreek die dagelijkse sleur en zoek wat meer afwisseling. Een dagje alleen fruit eten zal je goed doen. Hoewel je er nu liever hard tegen aan zou gaan, moet je misschien even op de juiste momenten je rust nemen.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved