Horoscoop

Horoscoop Waterman 16 september

Horoscoop Waterman 16 september

Algemeen

Luiheid is niets voor jou, jij moet aan de slag zijn om je ei kwijt te kunnen. Alle actie is nu even een reactie, hou dit in de tang en zorg dat het geen eigen leven krijgt. Kies wat meer voor jezelf, laat anderen gewoon hun eigen problemen oplossen. Het is tijd voor je om je sociale broek eens aan te doen en wat voor anderen te doen.

Werk

Je kritiek en beoordelingsvermogen zijn momenteel erg scherp en je bent nu in staat je doelen nauwkeurig te bekijken. Afgezien van enkele bijzondere energiepieken zul je zonder grote inspanningen voortdurend vooruitgangen boeken. Je let goed op details en probeert je werkmethoden te optimaliseren. Niets wil lukken, vertrouw nu alleen op jezelf, dat is veel beter dan op anderen te steunen.

Liefde

Op zich is het een mooie periode om spanningen op dit moment uit de wereld te helpen, hetgeen overblijft is alleen maar positief. Don’t you worry om je partner die redt zichzelf namelijk wel. Je hart of laten we zeggen je totale gevoelsleven zal flink op de proef gesteld worden, dit heb je lang niet zo meegemaakt. Je bent geen dokter Rutt dus bemoei je niet met relatieproblemen van derden.

Gezondheid

Hoewel je er nu liever hard tegen aan zou gaan, moet je misschien even op de juiste momenten je rust nemen. De dingen die gedaan moeten worden pak je vandaag energiek aan. Het is het juiste moment om je prestatievermogen de ruimte te geven. Verlang vandaag niet teveel van jezelf.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved