Horoscoop

Horoscoop Vissen 16 september

Horoscoop Vissen 16 september

Algemeen

Laat je niet leiden door anderen, ga je eigen ideeën achterna en probeer ze vorm te geven, dat is toch veel leuker. Probeer vandaag eens een beetje luchtig naar de zaken te kijken en behoudt het evenwicht. Jouw energie-level is wat lastig op peil te houden, verdeel je krachten goed deze periode en zorg voor een juiste balans tussen ontspanning en concentratie. Alle actie is nu even een reactie, hou dit in de tang en zorg dat het geen eigen leven krijgt.

Werk

Nieuwe contacten blijken later voordelig. Deze periode gaat het je financieel gezien voor de wind. Je weet anderen op een goede en mooie manier te overtuigen van jouw beweegredenen en plannen, geniet hiervan en bouw dit verder uit. Je zou in deze tijd in ieder geval moeten proberen, om anderen zo min mogelijk voor het hoofd te stoten.

Liefde

Hou oog voor je dierbaren die hebben af en toe even wat extra aandacht nodig ook al zit jij nog steeds op de top van de berg. Verwaarloos je vriendenkring niet want het geeft je juist enorm veel energie. Handel naar je hart, die wijst je de juiste richting Er is geen enkele reden om je door het lot benadeeld te voelen. Een zonnetje voor jou, een geheim gekoesterde wens gaat in vervulling.

Gezondheid

Probeer wat meer te genieten en minder hard te werken. Alles moet op een of andere manier zijn uitweg vinden, ook het innerlijk. Van nu af aan zul je weer meer energie krijgen, niets staat het plezier in je werk meer in de weg. Eis niet te veel van je lichaam, je zult je krachten nog hard nodig hebben in de komende dagen.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved