Horoscoop

Horoscoop Maagd 16 september

Horoscoop Maagd 16 september

Algemeen

Succes komt met de jaren maar bij jou zou het wel eens sneller kunnen komen Het wordt de hoogste tijd dat jij jezelf weer in balans krijgt, probeer eens wat yoga of andere ontspanningsoefeningen. Tijd is een mooi gegeven, het gaat niet sneller als je je druk maakt dus waarom zou je. Keep it simple and be honest zeker als het om jouw privéleven gaat, eerlijkheid duurt het langs. Jouw ongeduld is in deze periode meer dan begrijpelijk maar leg je er toch bij neer want het zal je niet verder helpen.

Werk

Overweeg eens in hoeverre het de betrokkenen echt duidelijk is, wat er allemaal gedaan moet worden. Je zult in deze tijd een hoop dingen voor elkaar krijgen, waar je tot voor kort niet eens aan durfde denken. Je aanleg voor het samenbrengen van zeer uiteenlopende meningen brengt je veel waardering. Je leert tijdens een gezellige ontmoeting, leuke en invloedrijke mensen kennen, die je kunt vertrouwen.

Liefde

Er zijn geen mensen om je heen die het niet goed met je voor hebben, laat het over je heen komen en geniet van de liefde. Je lijkt wel een magneet want anderen komen op je af en willen graag contact met je. Het geluk is voorhanden, dus strek je armen uit en grijp het. De dingen waar je al een tijdje op hoopt op het gebied van liefde en genegenheid zullen de komende dagen niet ongemerkt aan je voorbijgaan.

Gezondheid

De grootste veranderingen vinden meestal opeens plaats, na een lange aanlooptijd. Je leven komt in een stroomversnelling terecht. Je voelt je over het algemeen niet al te energiek momenteel. Rust liever wat vaker uit, bijvoorbeeld op een bankje in het park na een gezonde wandeling.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved