Horoscoop

Horoscoop Kreeft 16 september

Horoscoop Kreeft 16 september

Algemeen

De natuur is zo ingericht dat je altijd aangevallen wordt op je zwakke plek(ken), denk daar de komende dagen eens over na en probeer je hierop voor te bereiden. Best leuk toch, zo’n roze bril, je ziet de dingen op een iets andere wijze dan de andere mensen, geniet ervan. Hou het succes voor ogen waar je al een tijd over droomt, denk niet aan mogelijke tegenvallers of andere zaken, doe gewoon je ding en het zal goed komen. Zet je gevoelens vooraan en laat die beslissen en laat verplichtingen saaie verplichtingen zijn.

Werk

Deze dag is geschikt om iets uit te voeren, maar succes blijft afhankelijk van de indruk die je op andere mensen maakt. De gedachte aan een nieuw weg behoort tot de mogelijkheden en dat geeft je vleugels. Je bezit het talent mensen, die tot nu toe op afstand zijn gebleven, over te halen aan jouw succes deel te nemen en je te helpen. Na 1800 uur kan een uitstapje belangrijk zijn.

Liefde

Don’t you worry om je partner die redt zichzelf namelijk wel. Heb je nog geen partner dan kan het wel eens een hele leuke dag worden waar iemand contact met je probeert te zoeken. Er zou overigens vandaag wel eens een zeer interessante ontmoeting plaats kunnen vinden. Je ondernemingslust helpt je om bestaande problemen en uitdagingen met gemak te overwinnen.

Gezondheid

In de ochtend heb je de neiging wat minder scherp te zijn, en je doorzettingsvermogen zou wel eens een probleem kunnen worden. Probeer wat meer rust te nemen dan normaal, je hebt het nodig. Een nieuwe hobby of een sportieve bezigheid of gewoon onder gelijkgezinden zijn zal je goed doen. Je leven komt in een stroomversnelling terecht.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved