Horoscoop

Horoscoop Boogschutter 16 september

Horoscoop Boogschutter 16 september

Algemeen

Je bent een mooi persoon en mensen willen je graag helpen maar laat blijken dat je het fijn vindt dat ze je helpen, samen is mooier dan alleen. Doe even de komende periode niet al te grote uitgaven. Alleen met zelfreflectie zal je de dingen tot een succes maken die je al een tijd graag wilt. Je zal wat minder leuke beslissingen moeten nemen maar je weet wat ze zeggen, na regen komt zonneschijn.

Werk

Het probleem is dat je je momenteel een beetje eenzaam voelt en niet in staat bent, om de afstand tussen jezelf en anderen te overbruggen. Let erop, dat je je uitgaven aanpast aan je portemonnee zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Nu kun je de basis leggen voor succes op beroeps- maar vooral ook financieel gebied. Zorg dat je in balans met jezelf bent.

Liefde

Heb je een bepaalde vertrouwensbasis dan kan je best een iets riskeren maar uiteraard niet te gek. Af en toe eens wat water bij de wijn doen kan niet zoveel kwaad vandaag. Een ouder persoon heeft het beste met je voor maar dit kan wel je ontwikkeling afremmen, wees kritisch. Je zou zo graag een prettige relatie hebben, maar sta jezelf hierbij dan niet in de weg.

Gezondheid

Men zal respect voor je hebben, dat doet je goed. Zet je in voor al die dingen, waarvan je weet dat je ze al lang had moeten doen om je gezondheid te ondersteunen. Wissel inspanning af met de nodige rust. Probeer vandaag eens gewoon water te drinken met hierbij een aantal noten.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved