Review: Revlon Colorburst Lipgloss

Beauty door Redactie

We zijn eigenlijk allemaal op zoek naar dé perfecte lipgloss. Waar die aan moet voldoen? Een goede kleurpigmentatie, mooie glans en het liefst moet de lipgloss je lippen nog goed verzorgen ook. Wij hebben een lipgloss gevonden die aan deze eisen voldoet: Revlon Colorburst lipgloss.

Hoe vaak koop jij een lipgloss in een prachtige kleur, smeer je hem op je lippen en zie je alleen maar een glans en geen kleur? Waarschijnlijk vaak! Of je hebt een lipgloss die je lippen een mooie kleur geeft, maar ze erg droog maakt. Niet fijn!

De Revlon Colorburst Lipgloss belooft een diepe kleur, een duidelijke glans en een goede verzorging. Door de Elasticolor technologie worden de rijke kleurpigmenten gelijkmatig over de lippen aangebracht, waardoor je ook echt de kleur van de lipgloss op de lippen ziet. Daarnaast voedt deze lipgloss de kwetsbare huid van je lippen met moisturizers en antioxidanten als zoete amandelolie en vitamine E.

Wij namen de proef op de som!

revlon

Je hebt niet veel nodig van de lipgloss, hij dekt erg goed. Hij voelt zacht aan en blijft best lang zitten. De gloss is licht geparfurmeerd met vanillegeur. Verder spreken de foto’s voor zich!

revlon

Van links naar rechts: Strawberry, Crystal Lilac en Gold Dust

De Colorburst Lipglosses van Revlon liggen al in de winkels en zijn te koop voor € 10,95. Wij hebben drie kleuren gereviewed, maar de lipglossjes zijn in zeven kleuren te krijgen. Alle glossjes op een rij: Bordeaux - Strawberry - Crystal Lilac - Sunset Peach - Gold Dust - Peony - Papaya.

revlon collage

Door de redactie