Beauty

The Muppets op je nagels

Lijkt het je wat om je nagels te versieren met lakjes genaamd als Gettin’Miss Piggy With It? Dat kan binnenkort met The Muppets collectie van OPI!

muppetsopi

De nagellakcollectie is geïnspireerd op de nieuwe film van The Muppets, deze draait vanaf februari in de bioscopen.

OPI viert de release van deze film met twaalf nieuwe kleurtjes in een speciale The Muppets collectie. In deze lijn zitten zes lakken met extra glitters en zes hoogglans lakken met subtiele glitters. De meiden die een beetje bekend zijn met OPI weten dat we creatieve namen kunnen verwachten voor de lakjes. Denk dit keer aan Fresh Frog of Bel Air, Divine Swine, Warm and Fozzie en Wocka Wocka!

muppetsopi

muppetsopi

muppetsopi

Op de redactie hebben we de lakjes nog niet op onze nagels kunnen uitproberen, dus binnenkort meer! Zelf ben ik erg nieuwsgierig naar Rainbow Connection, Fresh Frog of Bel Air en Meep-Meep-Meep.

muppetsopi

De potjes kosten € 13,95 per stuk. Er is ook een mini pack verkrijgbaar met vier kleine flesjes, zo’n setje kost € 17,95

Lijkt het je wat? De collectie is vanaf 1 november onder andere verkrijgbaar bij de schoonheids- en nagelsalons. Kijk voor de verkooppunten bij jou in de buurt op www.opi.nl Maar wees snel, het is een limited edition. Dus op = op!

Welke kleur is jouw favoriet?

Door Brenda

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved