Londen lips van Kate Moss

Beauty door Redactie

We kennen allemaal de London look reclames waar supermodel Kate Moss de beautyproducten van het merk Rimmel presenteert. Al eerder konden jullie Esmée’s Rimmel avontuur in Londen lezen, waar Kate Moss haar eigen ontworpen Rimmel lipsticklijn: de Kate Moss Lasting Finish Lipstick collectie!

Kate Moss op je lippen

Ondanks dat Kate en het beautymerk al een lange tijd samenwerken, kwam het model nog niet eerder met een eigen ontworpen lipstick collectie.

Kate Moss op je lippen

Kate heeft gekozen voor een mat-zwarte verpakking. Dit om de lipsticks die extra glamoureuze rock-‘n-roll touch te geven. Doordat het model haar handtekening op de verpakking heeft gezet, worden de sticks echte ‘Kate’s’!

Kate Moss op je lippen

Zelf is Kate Moss erg enthousiast over haar lipstick collectie: ‘Ik wilde graag een assortiment creëren van makkelijk draagbare, klassieke kleuren die ik zelf altijd heb gedragen en prachtig vond. Dat was mijn inspiratie. Van felrood tot zachtroze en huidkleurige tinten. Er is een kleur voor iedereen en voor elke gelegenheid. Het was erg belangrijk voor mij dat ze fijn waren om te dragen. Wat je ook draagt qua kleding, er is vast en zeker een kleur die bij je outfit past!’ Aldus Kate.

Kate Moss op je lippen

De collectie bestaat uit zes expressieve kleuren. Girlscene testte er vier: paars, roze, nude en rood.

Kate Moss op je lippen

De Kate Moss Lasting Finish Lipsticks zijn € 9,94 per stuk en inmiddels verkrijgbaar in de winkels!

Draag jij lipstick? Zo ja, voor welke kleur lippen ga jij dit najaar?

Door Evi