Kerstcadeautjes van Karl Lagerfeld

Beauty door Redactie

Wat is er leuker dan jezelf met kerst lekker te verwennen. Gezellig met je familie bij de boom kerstliedjes zingen, samen eten, jezelf onder de glitters smeren en je allermooiste outfit uit de kast trekken. Ook Karl Lagerfeld is dol op de feestdagen en heeft daarom een exclusieve make-up lijn voor aankomende kerst ontwikkeld.

karlkarlkarl

Samen met het beautymerk Sephora brengt de mode-ontwerper voor de kerstdagen een limited edition collectie uit! Wij behoren tot de lucky landen, want de exclusieve items zijn alleen in Europa en Azië verkrijgbaar. Oogschaduw in vijf verschillende tinten, zwart en gouden nagellak en een make-up tasje waarop mister Lagerfeld himself is afgebeeld. Maar wat deze make-up lijn écht bijzonder maakt is toch wel deze pop en sneeuwbol van de mode-ontwerper! Want wie wil er nu niet een little Lagerfeld onder de kerstboom!?

karl

karl

Maak je kerst look compleet met Karl! So hurry up naar Sephora online, daar is namelijk vanaf deze week de limited edition collectie van Karl Lagerfeld verkrijgbaar! De prijzen laten nog even op zich wachten, maar Sephora kennende zullen die waarschijnlijk wel meevallen.

Edit: Rennen naar de winkels is dus niet nodig, Karl is gewoon online te bestellen op www.sephora.fr! Deze Franse webshop verzendt ook naar Nederland.

Ben jij fan van Karl?

Door Evi