Series & Films

Netflix filmtip: Dumplin

Heb jij dit weekend nog niks op de planning staan en wil je even lekker voor de buis onderuitzakken en een komische drama kijken? Dan hebben wij een goed nieuws. Iedere week delen wij een Netflix filmtip met jou, zodat je voor alle movie nights op de bank genoeg inspiratie hebt. Nog niks op de planning? Lees dan snel mee, want dit keer is het de nieuwe film op Netflix 'Dumplin'.

Netflix filmtip: Dumplin

Net voordat de tiener Will (Willowdean) uit Texas aan haar laatste jaar van de middelbare school begint, overlijdt haar lievelingstante Lucy, met wie ze samen fan was van Dolly Parton. Will voelt zich niet gewaardeerd door haar moeder, de schoonheidskoningin Rosie Dickson (Jennifer Aniston). Will wordt door haar moeder anders genoemd, namelijk: Dumplin. Haar moeder Rosie organiseert de jaarlijkse missverkiezingen in het dorp. Omdat Will boos op haar is, besluit ze zich ook in te schrijven voor deze schoonheidswedstrijd. Will negeert iedereens opmerkingen over haar gewicht. Als de plus-size Will dan meedoet aan de verkiezing, willen meerdere in het dorp haar voorbeeld volgen. Zo ontstaan er gelijk nieuwe tradities in het dorp na de deelname van Will. 

Tijdens de film krijg jij geheid een lach op je gezicht, maar de film is ook ontroerend. Wil jij liever een andere film kijken deze week? Kijk dan bijvoorbeeld onze Netflix filmtip van vorige week of de nieuwe lijst met films. 

Beeld:

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved