Cracking nagellak tijdelijk terug bij Etos!

Beauty door Redactie

Deze zomer was de cracking nagellak bij veel meiden op de nagels te spotten! Een lakje dat ‘crackt’ zodra je het op je nagels smeert… Erg apart vonden velen. Maar dit bijzondere kunstwerkje op je vingers was helemaal hot. In veel stores was de craking lak dan ook snel uitverkocht. Maar nu zijn ze tijdelijk weer bij Etos verkrijgbaar!

Leuk, zo’n kleurtje op je nagels. Je kunt het eigenlijk zien als een extra accessoire bij je outfit. We hebben vorig jaar kennis kunnen maken met de nieuwe variant op nagellak: Cracking! Een extra laagje over je lakje, die als het ware breekt. Girlscene ontdekte vorig jaar deze bijzondere nagellak al, maar eigenlijk werd het van de zomer pas echt een ‘rage’.

Etos vindt dat onze nagels ook in deze tijd van het jaar omgetoverd moeten worden tot echte blikvangers. Daarom zijn de Etos Cracking Top Coats met bijpassende Etos Effect Nails nagellak tijdelijk in de winkels verkrijgbaar!

etos

etos

etos

Etos Effect Nails is verkrijgbaar in de kleuren goud/oranje, zwart en groen en je hebt deze lakjes al voor € 1,99 per stuk in huis. En Etos Cracking Top Coat is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en rood. Deze kosten € 3,99 per stuk!

Om de nagellak langer mooi te houden, kun je er het beste een transparante top coat overheen lakken. Bij Etos is de Etos Top Coat al voor € 2,49 te koop.

Psst! Nog een beauty tip van Etos
Heb je weinig tijd om de lagen nagellak goed te laten drogen? Houd je nagels dan kort onder ijskoud water. De lak zal veel sneller drogen en jij hebt zo geen beschadigde nagellak!

Voor deze Etos Effect Nails en Etos Cracking Top Coat moeten we er snel bij wezen meiden, want OP = OP!

Wat is jouw favoriete kleur nagellak?

Door Evi