News

Deze nieuwe (heerlijke) gin moet jij proeven: Gordon’s Sicilian Lemon

Er is weer goed nieuws voor iedereen die op z’n tijd wel van een glaasje gin houdt, want er is namelijk nóg een nieuwe smaak bij gekomen. Een aantal weken geleden schreven we al over de nieuwe Peach Gin van het merk Gordon’s, maar voor liefhebbers van een wat frissere smaak is deze nieuwkomer nóg beter, namelijk: Gordon’s Sicilian Lemon. 

NIX onder 18: Geen 18, geen alcohol

De roze fles gin van Gordon’s kennen we allemaal wel. De verpakking zegt het eigenlijk al: de inhoud is zoet (en dat is ook zo, want deze smaakt naar framboos- en aalbes). De smaak die Gordon’s een tijdje geleden introduceerde is ook behoorlijk zoet: Peach Gin. Maar deze keer gaan ze voor een ander soort smaak. Een frissere smaak, die perfect is voor de laatste zomerse dagen van dit jaar.

Gordon’s Sicilian Lemon

De smaak Sicilian Lemon moet jou ‘de geuren en kleuren van Sicilië laten proeven’ en is heerlijk fris. De beste manier om de nieuwkomer te drinken? Vul een groot, koud glas met ijs. Schenk 50ml van de Gordon’s Sicilian Lemon in en voeg hier ook nog eens 150ml tonic aan toe. Pers een beetje citroen in het drankje en voilá: jouw zelfgemaakte drankje is klaar. Heerlijk, genieten!

Must reads 👀