Films & Series

Netflix films: Hitch

Heb jij dit weekend nog niks op de planning staan en wil je even lekker voor de buis onderuitzakken en een geweldige romcom kijken? Dan hebben wij een goed nieuws. Iedere week delen wij een Netflix filmtip met jou, zodat je voor alle movie nights op de bank genoeg inspiratie hebt. Nog niks op de planning? Lees dan snel mee, want dit keer is het de film Hitch.

Netflix filmtip: Hitch

Het is bijna weekend en dat betekent dat het tijd is voor een Netflix filmtip. Heb jij nog niks op de planning staan dit weekend, behalve zwemmen met dit warme weer? Dan komt deze Netflix film jou even goed uit. Wij delen namelijk dit keer de romcom: Hitch. Alex, ook wel Hitch (Will Smith) is in de film een gespecialiseerd adviseur en helpt mannen met het versieren van hun crush. Hij organiseert dates voor zijn cliënten en stiekem is Hitch verantwoordelijk voor allerlei huwelijken in New York. In een club ontmoet Hitch Sara (Eva Mendes). Zij is verslaggeefster voor een dagelijks roddelblad. De twee lijken gelijk iets voor elkaar te voelen en spreken vaker af. Ondertussen heeft Hitch ook een klant genaamd Albert, waar hij veel aandacht aan besteed. Albert is namelijk verliefd op een beroemde vrouw die onbereikbaar lijkt. Maar Hitch lijkt dit onder controle te hebben. Albert krijgt een kans om met haar uit te gaan. Alleen laat nou precies Sara de roddelbladen schrijven en erachter komen dat Hitch zijn werk iets anders is dan zij had gedacht… 

Watch on YouTube

Ook leert Hitch Albert hoe je precies moet bewegen als je op de dansvloer staat. Dit stukje is sowieso het grappigste van de film. Kijken dus! Wil jij toch liever een andere film kijken deze week? Zie hier dan bijvoorbeeld onze Netflix filmtip van vorige week of de nieuwe lijst met films. 

Bron: Netflix-Nederland | Beeld: Getty Images