News

Steel de show op het water met deze opblaasbare e-jetski van de Lidl

Tijdens deze warme zomerdagen kunnen we geen genoeg krijgen van water. Het liefst zwemmen we iedere dag. Normaalgesproken steel jij de show op de jetski in het buitenland, maar jij kan de zee ook gewoon onveilig maken in eigen land, namelijk met deze opblaasbare e-jetski. Kijk en lees snel verder.

Opblaasbare e-jetski bij de Lidl

Er zijn genoeg speeltjes voor in het water, maar dit is wel een hele speciale: de opblaasbare e-jetski van de Lidl. Eerder verkocht Lidl al een seascooter, maar deze zomer kan jij gewoon op jouw eigen jetski. Als dat geen luxe is? En het fijne is je hoeft hem alleen maar op te blazen. Vergeleken met een echte jetski is de e-jetski alleen ietsje langzamer. Hij kan namelijk de 3,2 kilometer per uur aantikken. Beter iets dan niets, toch? Zolang je maar vooruit gaat, is het al een goede aankoop voor deze warme zomerdagen. Daarnaast kan jij als bestuurster er een uurtje lang op genieten. 

Lidl opblaasbare e-jetski

Het maximale gewicht voor de opblaasbare e-jetski Lidl

Het speeltje kan jij al krijgen voor €249,-. Een goed betaalbare prijs voor een eigen e-jetski. Daarnaast bevat het apparaat een hoofdschakelaarvergrendeling en een oververhittingspreventiesysteem. Dat moet dus helemaal goed komen. Let wel op dat er net zoals bij de mini Vespa een maximum gewicht aan verbonden zit. Het gewicht wat het apparaat aan kan is 70 kilo. Eigenlijk is de e-jetski ook bedoeld voor kinderen, maar ach waarom niet als je onder dit gewicht komt? Voor je het weet zien we jou voorbij scheuren. Ga jij hem aanschaffen?

Beeld: Lidl

Must reads 👀