News

Spookhuisliefhebbers opgelet: dit griezelige spookslot is vanaf nu te koop

Ben jij wel iemand die tegen een horrorverhaal kan en ervan houdt om de spanning op te zoeken? Zie jij het wel zitten om ook in die omstandigheden te wonen? Goed nieuws, er staat namelijk een griezelig groot huis te koop. Geïnteresseerd? Lees snel verder, want wij vertellen jou meer.

Spookhuis Loftus Hall in Ierland te koop

Het spookhuis, Loftus Hall in Ierland, staat bekend als het engste spookhuis van ‘t land. Het huis zou vervloekt zijn, maar wij nemen aan als jij dit leest dat jij wel een bikkel bent. Je moet wel flink zijn en tegen een spookachtige omgeving kunnen. In het kasteel schijnt namelijk ooit een moord te zijn gepleegd op een jonge vrouw. Als het goed is, zweeft zij nu rond in het gebouw en dat zorgt voor de huidige paranormale activiteiten. Daardoor worden er wekelijks rondleidingen gegeven in het huis. 

Prijskaartje spookhuis Loftus Hall Ierland

Helaas zit er wel een prijskaartje aan Loftus Hall verbonden. Het huis is maar liefst 2,8 miljoen euro, dus je moet wel even gespaard hebben. Verder heeft het pand 63 hectare aan grond, 22 slaapkamers en een privéstrand. Ben je overtuigd en zie jij het wel zitten om daar je toekomst op te bouwen? Dan kan je contact opnemen met de eigenaar Aidan Quigley. Hij kocht het huis in 2011 en renoveerde het helemaal. Hij interviewt de geïnteresseerde kopers zelf, om er zeker van te zijn dat hij de juiste persoon te pakken heeft.

Ben jij weg van Harry Potter? Doe dan deze test om erachter te komen wat jouw Zweinstein huis is.

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

Bron: Metronieuws, Businessinsider

Must reads 👀