News

Fan van Pretty Little Liars? Deze serie is dé vervanger van PLL (en ga jij absoluut leuk vinden)

Als jij fan bent van de serie Pretty Little Liars zul je vast balen dat er geen nieuwe afleveringen meer verschijnen. Gelukkig hebben we goed nieuws. De serie Pretty Little Liars komt niet meer terug, maar er komt wel een nieuwe serie op Netflix te staan. Een serie die erg vergelijkbaar is met Pretty Little Liars, en dus sowieso wel een succes moet worden!

Get Even

De nieuwe serie die op Netflix zal verschijnen heet 'Get Even'. In de serie raken vier meiden bevriend, en gaan ze samen de strijd aan tegen pestgedrag op school. Ze richten samen een geheim team op en proberen het pesten op die manier te stoppen. Hoewel de groep goede bedoelingen heeft, loopt het niet zoals verwacht. Er wordt iemand vermoord, en de politie start de zoektocht naar 'DGM', de naam van het geheime team. Dit moet wel spannend zijn, en heeft stiekem heel wat weg van de geliefde serie Pretty Little Liars.

De serie Get Even bestaat uit tien afleveringen. Hij duurt dus niet heel lang, en is prima te bingewatchen ;-). Of de serie na die tien afleveringen helemaal afgelopen is blijft natuurlijk de vraag. Maar dit is in ieder geval al een goed begin! De serie is vanaf 30 juli te zien op Netflix.

Hieronder bekijk je de trailer van de nieuwe serie 'Get Even':

Bron: serietotaal | Beeld: gettyimages

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved