Films & Series

Deze series en films zijn nieuw op Netflix in juli #2

Het enige wat je nodig hebt om een meisje blij te maken is een comfortabele bank, een kopje thee en Netflix. Wat zouden we toch zonder Netflix moeten? Maar net als met vrienden is er ook een tijd van komen en gaan bij series & films. Elke maand worden er series en films verwijderd, maar verschijnen er ook weer nieuwe titels op Netflix. Girlscene zet iedere keer alle series en films die nieuw zijn op Netflix voor je op een rij.

Nieuwe series Netflix juli:

1. The 100 (vanaf 14 juli aflevering 9 seizoen 7)

‘The 100’ speelt zich af in de toekomst. De aarde is verlaten vanwege radioactiviteit. Murphy (Richard Harmon) en Indra (Adina Porter), moeten een gespannen situatie onschadelijk maken. Ondertussen sluiten oude vrienden een nieuwe deal.

Watch on YouTube

2. Skin Decision: Before and After (vanaf 15 juli)

Huid- en schoonheidsexpert Nurse Jamie en plastisch chirurg Dr. Sheila Nazarian gebruiken de nieuwste procedures om het beste uit mensen met onzekerheden te halen. 

Watch on YouTube

3. Boca a Boca (vanaf 17 juli)

In een Braziliaanse boerenstadje raken tieners in paniek wanneer ze worden bedreigd door de uitbraak van een besmettelijke infectie (kusziekte).

Watch on YouTube

4. How to Sell Drugs Online (vanaf 21 juli)

Een Duitse serie die lijkt op ‘Sex Education’. De nerdy tiener Moritz Zimmermann besluit een online drugsbusiness te starten vanuit zijn slaapkamer. Alles om zijn ex-vriendin terug te winnen. 

Watch on YouTube

5. Love on the Spectrum (vanaf 22 juli)

Zeven singles zetten hun eerste stappen in de wereld van dating. Deze documentaire volgt jonge volwassenen op het autismespectrum terwijl ze een onvoorspelbare wereld van liefde verkennen.

Watch on YouTube

6. ¡A cantar! (vanaf 24 juli)

In deze Spaanse karoakewedstrijd strijden zangers om een grote prijs die maar liefst kan oplopen tot 30.000 euro. 

Watch on YouTube

7. Get Even (vanaf 31 juli) 

Een Britse tienerthriller-serie waarin een groep schoolmeisjes op een privéschool de grootste pestkoppen worden. 

Watch on YouTube

8. The Umbrella Academy seizoen 2 (vanaf 31 juli)

The Umbrella Academy wordt gezien als een superheldenserie en is een sciencefiction. Goed nieuws, want in het tweede seizoen komen alle kinderen van Hargreeves sowieso terug!

Watch on YouTube

Nieuwe films Netflix juli:

1. Don’t Think Twice (vanaf 22 juli)

Een improvisatie-theatergroep uit New York verliest de huurrechten van hun theater. Tegelijkertijd komt hun vriendschap flink onder druk te staan.

Watch on YouTube

2. The Nun (vanaf 23 juli)

Houd jij wel van horror? Dan is deze Spaanse film zeker een aanrader. Een priester en een novice worden in 1952 door het Vaticaan naar het Cârța-klooster in Roemenië gestuurd om de zelfmoord van een non te onderzoeken. Daar worden ze geconfronteerd met een demon, die de vorm van een non heeft aangenomen.

Watch on YouTube

3. The Hater (vanaf 29 juli)

Een Poolse thriller waarin een universiteitsstudent probeert het internet te sturen, wat haat en geweld veroorzaakt.

Watch on YouTube

4. Seriously Single (vanaf 31 juli)

Toe aan een echte komediefilm? Kijk dan Seriously Single. Dineo doet er alles aan om verliefd te worden; ze wil trouwen. Alleen trouwt ze nooit. Ze wordt altijd gedumpt. Wanneer ze Lunga Sibiya ontmoet, lijkt hij de man te zijn op wie ze haar hele leven heeft gewacht.

Watch on YouTube

Bron: Netflix-Nederland | Beeld: iStock