New York City ogen met NYC

Beauty door Redactie

New York, the city that never sleeps. Niet gek dus dat oogmake-up in New York een belangrijke rol speelt. Make-upmerk NYC komt nu met een nieuwe vloeibare eyeliner en mascara, die je ogen in een handomdraai omtoveren in een prachtige New York City look.

New York City ogen met NYC

NYC Big Bold Mascara
De mascara draagt de naam NYC Big Bold Mascara en het motto is 'groot, groter, grootst' dat betekent dus lekkere lange en volle wimpers, precies zoals wij het willen! De mascara klont niet en het mascara borsteltje is zo ontworpen dat het erg makkelijk kan worden aangebracht.

De mascara is vanaf nu exclusief bij Kruidvat verkrijgbaar voor € 3,99.

New York City ogen met NYC

New York City ogen met NYC

New York City ogen met NYC

NYC High Definition Liquid Eyeliner
De eyeliner is ook een klein wonder. Hij blijft tot minimaal tien uur na het aanbrengen fantastisch zitten. De superdunne punt is ontzettend makkelijk hanteerbaar, je maakt zowel dunne lijntjes als een prachtige dramatische lijn binnen een handomdraai.

De verpakking is ook erg fijn. De eyeliner zit een prachtig glanzend zwart hulsel met stijlvolle zilveren letters. De eyeliner is super zacht en dus ook geschikt voor gevoeligere ogen en meiden die contactlenzen dragen.

De eyeliner is vanaf deze maand exclusief te koop bij Kruidvat voor € 2,99.

nyc

Check NYC ook op Facebook!

Gebruik jij make-up van New York Color?

Door de redactie