Review: Essence’s nieuwste beautyproducten! Deel 2

Beauty door Redactie

Altijd fijn: nieuwe beautyproducten! Essence komt twee keer per jaar met een nieuwe lijn. Wij testen voor jou acht lente- en zomerproducten. Ze bestaan uit felle kleuren en subtiele natureltinten. Matte texturen en glinsterende primers. Begin deze week testten wij de 4 oog- en nagelproducten. Deze week is het gezicht aan de beurt!

review essence

Essence My base – illuminating make up base (€ 3,79)
Deze primer heeft een dunne textuur en is de basis voordat foundation wordt aangebracht. Het geeft met de glitters die erin zitten een mooie stralende look. Het zou ook (kleine) oneffenheden bedekken, maar dat werkt niet echt. De tube heeft een praktisch pompje. Je hebt maar heel weinig nodig om je gezicht mee te bedekken.

essence review

Essence Make-up to match (€ 3,99)
Deze foundation belooft iets bijzonders: voor elke huidskleur geschikt. Voor mij is hij helaas toch iets te donker, maar er zijn drie kleuren verkrijgbaar, dus wellicht dat er een lichtere kleur is die beter past. Het is een tubetje, waar precies genoeg uitkomt. De structuur is niet te dik en niet te dun en het is goed smeerbaar.

essence review

Essence Soufflé touch blush (€ 2,79)
Dit is een blush op waterbasis. Hij smelt op je huid om een natuurlijke frisse look te creëren. Het is een luchtige formule die je gewoon met je vingertoppen kan aanbrengen. Op de foto lijkt hij wat roder dan hij in werkelijkheid is. Als je hem opsmeert komt dezelfde kleur als in het potje op je wang terecht. Je moet het uitsmeren, maar het smeert niet echt gelijkmatig en vloeiend uit. Er blijft meer op je vingers zitten dan op je wang. Op je wang komt wel een mooie, subtiele glans terecht. De blush ruikt fruitig en de kleur is mooi.

review essence

De producten zijn vanaf maart te koop in Nederland bij Kruidvat en Trekpleister en in België bij Kruidvat. De prijzen die hier vermeld staan zijn de consumentenadviesprijzen.

En houd Girlscene op Facebook in de gaten, binnenkort geven we een hoop mooie beautyproducten cadeau!

Gebruik jij make-up van Essence?

Door: Annick