News

Balen: voorlopig nog geen nieuw seizoen van Expeditie Robinson

Een teleurstelling voor fans van het tv-programma Expeditie Robinson, want het komende seizoen laat nog even op zich wachten. In verband met het coronavirus worden er geen nieuwe opnames gemaakt, en zijn er binnenkort dus ook nog geen nieuwe afleveringen te zien. Het scheelde niet veel, maar RTL heeft deze keuze tóch moeten maken.

Geen expeditie Robinson

Helaas gooit het coronavirus roet in het eten voor alle liefhebbers van het tv-programma Expeditie Robinson. Het was voor de crew en de deelnemers onmogelijk om op het vliegtuig te stappen, en te mogen ‘overleven’ op het tropische eiland in de Filipijnen. Eigenlijk stonden de koffers al klaar voor vertrek, vertelt presentatrice Nicolette Kluijver in een post op Instagram. Ze geeft aan dat iedereen gereed is voor vertrek, en ze nu alleen nog moeten wachten op een nieuwe bestemming om richting het eiland te kunnen reizen.

We zullen dus helaas nog even moeten wachten op het 21e seizoen van Expeditie Robinson. De opnames zullen in ieder geval doorgaan, maar wanneer is nog niet zeker. Fingers crossed en hopen dat we snel weer kunnen genieten van een nieuw seizoen Expeditie!

View post on Instagram
 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Bruno Press

Must reads 👀