News

Breaking! Het nieuwe seizoen van Love Island gaat door en wel vanaf déze datum

Als er één programma is waar wij van smullen, dan is het wel Love Island. Inmiddels kunnen we ook van de Nederlandse versie van drama in paradise genieten. Even leek het door het coronavirus heel erg spannend of er een nieuw seizoen zou komen, maar RTL bracht vandaag het verlossende woord. Love Island 2020 is een feit en wel vanaf déze datum. 

Love Island seizoen 2 begint op 31 augustus 2020 

Stop maar met nagelbijten, want Love Island 2020 gaat er komen! RTL bracht vandaag het verlossende woord. Het coronavirus gooit geen roet in het eten, want alle deelnemers die vertrekken naar de villa worden eerst getest en vanaf dat moment worden zij gezien als een huishouden. Over die anderhalve meter afstand hoeven ze zich dan ook geen zorgen meer te maken. Vanaf 31 augustus kunnen we weer dagelijks genieten van een groep nieuwe Islanders die op zoek gaan naar de liefde. Viktor Verhulst en Holly Mae Brood gaan het programma weer presenteren.

 

Aanmelden voor het nieuwe seizoen van Love Island

Heb jij altijd al eens mee willen doen aan een datings-show op televisie? Dan is dit jouw kans. Je kan je nu opgeven voor het nieuwe seizoen van Love Island en misschien vind jij wel je ware liefde op Gran Canaria. Lijkt dit jou wat? Meld je dan hier aan. 

Wil jij weten hoeveel de Love Island-UK deelnemers verdienen met één Instagram-post? Klik dan hier.

Must reads 👀