Bourjois lanceert drie nieuwe beautylijnen!

Beauty door Redactie

Bourjois lanceert drie nieuwe lijnen voor dit voorjaar! Zowel voor de nagels als de lippen zijn er nieuwe producten geïntroduceerd. De vrolijk gekleurde nagellakjes breng je in één seconde aan, maar drogen ook in één seconde. Hoe fijn is dat! Voor de lippen is er een kleurenpaletje met drie verschillende zomertinten.

Bourjois lanceert Nail Enamel!

Nagellakjes we love
Bourjois wil dat je je nagels net zo snel kunt veranderen als je sieraden, outfit en accessoires. Daarom is de vernieuwde 'Vernis 1 Seconde' de nieuwe it-nagellak! Het idee is: 1 nagel = 1 laag = 1 seconde = 0 fouten. Klinkt goed, toch?

Bourjois lanceert Nail Enamel!

1. N°14 - Rainbow apparition
2. N°13 - Figue Chic
3. N°12 - Rouge velvet

Bourjois lanceert drie nieuwe beautylijnen! Bourjois lanceert drie nieuwe beautylijnen!

Dankzij het vierkante kwastje hoef je hem alleen maar tegen de nagel aan te drukken, zodat het zich aanpast aan de grootte en de vorm van je nagel. Met slechts één laag is de nagel perfect gelakt! Je kunt kiezen uit twaalf kleuren in vier ‘kleurfamilies’: Trendy Nude, Soft Poetry, Styl’in Red en Nail Fiction. De 'Vernis 1 Seconde' collectie is vanaf mei 2012 verkrijgbaar voor € 8,50 per stuk.

Bourjois

4. N°10 Rouge Poppy
5. N°09 Lavende esquisse
6. N°11 Rouge in style

Bourjois

7. N°07 Fuchsia bucolique
8. N°08 Bleu water
9. N°06 Rose cupcake

Naast deze vrolijke kleuren zijn er ook nagelverzorgingsproducten, genaamd: 'So perfect'. Deze lijn telt drie producten: de corrigerende basis + ontgeler, de verharder/anti-breek en de Top Cat Volume & Gloss.Deze lakjes zijn vanaf juli verkrijgbaar voor € 8,50 per stuk.

 Bourjois lanceert drie nieuwe beautylijnen!

10. N°03 Beige distinction
12. N°05 Corail féérique
13. N°04 Taupe classy

Bourjois lanceert drie nieuwe beautylijnen!

16. N°02 Rose délicat
17. N°01 Transparent glossy

Kleur die lippen
Naast bovenstaande nagellakjes, heeft Bourjois natuurlijk ook aan de lippen gedacht. Het 'Lip Palet Colorissimo' is een mooi doosje met drie tinten lipsticks van romige textuur. Je kunt de kleuren apart gebruiken of combineren. Zo heb je voor elk moment van de dag een stijlvolle kleur op je lippen. Er zijn in totaal vier verschillende doosjes, met rode, roze, oranje en bruintinten. De paletjes zijn vanaf mei verkrijgbaar voor € 13,99.

Bourjois lanceert drie nieuwe beautylijnen!

Extra leuk is dat jij binnenkort een verrassingspakket van Bourjois kunt winnen. Houd Girlscene dus in de gaten voor deze fijne winactie!

Door Annick