Pupa magnetische nagellak

Beauty door Redactie

Misschien kende je het al een tijdje, de hippe magnetische nagellak. Met deze nagellak zet je streepjes op je nagels: super tof! Er waren al een paar merken die dit hadden geprobeerd, maar de reacties daarop waren niet allemaal even geweldig. Het zou niet goed of niet makkelijk werken. Wij testten voor jullie de magnetische nagellak van Pupa.

pupa nagellak

Pupa's magnetische nagellak komt in een 'nail art kit'. In dit doosje zit een kleurtje nagellak en twee magneten.

pupa nagellak

Dit doosje is voor € 9,95 te koop. De nagellak wordt gebruikt als gewone nagellak. Vervolgens houd je de magneten boven je nagels en dan moeten er streepjes op je nagels verschijnen. Je hebt een magneet voor horizontale, maar ook een voor diagonale streepjes!

pupa nagellak

pupa nagellak

Wij testten de nagellak 28. magnetic red voor jou. Want zo'n magnetische nagellak klinkt natuurlijk geweldig, maar wij waren erg benieuwd of en zo ja hoehet werkt.

pupa nagellak

De achterkant van het doosje geeft de stappen die je moet volgen erg duidelijk aan, in (Engelse) tekst, maar ook in plaatjes!

pupa nagellak

Toch ging het niet heel erg makkelijk. In het begin hield ik de magneet namelijk te ver van mijn nagel af. Toen ik eenmaal zag dat er een soort haakje aan het magneetje zit waar je je nagel op moet leggen, ging het super snel. Binnen tien seconden zijn de strepen goed zichtbaar!

pupa nagellak

Het is wel een beetje lastig om je pas gelakte nageltje op het haakje leggen. Dit zorgt nog wel eens voor stipjes nagellak op je magneet en dus een deukje in je nagellak. Het is dus een precies karwei, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, heb je hele mooi nagels! Het lakje smeert trouwens prima, maar droogt niet zo snel (dus neem de tijd, ladies).

pupa nagellak

pupa nagellak

pupa nagellak

De nagellak is natuurlijk in veel meer kleurtjes verkrijgbaar, maar wij vonden deze rode erg mooi!

Wat vinden jullie van magnetische nagellak?

Door Annick