Lifestyle

Horoscoop juli 2020: wat brengt deze maand jou?

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand juli jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!

Kreeft 22 juni - 22 juli
Afgelopen maand was niet echt een succes, maar die maand daarvoor weer wel. Het is dan ook een soort jojo-effect, want in juli zullen er weer veel positieve dingen op je pad komen.  Geniet daarom van elk moment, want de tijd vliegt voorbij. Voor je het weet is het alweer augustus en als dat jojo-effect doorzet is dat dus weer een minder leuke maand...

Leeuw 23 juli - 22 augustus
In de maand juni scheen de zon al lekker op jouw mooie leventje en we hebben goed nieuws voor je! Deze zon blijft ook in juli voor je schijnen, letterlijk en figuurlijk. Je hebt vorige maand alles op alles gezet om je liefdesleven nog sterker te maken en daar ga jij nu heel blij mee zijn! Ga daarom samen met je lover lekker een weekendje (of 2) weg.

Maagd 24 augustus - 23 september
Girlpower hebben is super goed, maar soms lijkt het erop dat de powerknop even een break neemt. Deze maand is dan ook niet helemaal jouw maand. Je zal een aantal tegenslagen krijgen waar je je niet op kan voorbereiden. Dat kan te maken hebben met je carrière, vriendschappen of je liefdesleven... But remember the girlpower is still there, she is just having a break.

Weegschaal 23 september - 23 oktober
Vorige maand heb jij je gefocust op het maken van nieuwe vrienden, maar dat is niet altijd even makkelijk. Daarom neem jij alle tijd en ga je deze maand gewoon verder met de zoektocht. Wel willen wij je meegeven dat je je andere vrienden niet moet vergeten, dus probeer een goede planning te maken, zodat je dingen kan combineren. 

Schorpioen 24 oktober - 22 november
De afgelopen maanden leek de zomertijd jou goed te doen, maar deze maand komt daar verandering in. Je zal een paar tegenslagen krijgen waarbij je vrienden nodig zal hebben. Het is meteen een goede manier om er achter te komen op welke vrienden jij echt kunt bouwen. 

Boogschutter - 23 november t/m 22 december
Een tijdje geleden heb jij iemand ontmoet en je bent nog steeds bezig om hem door en door te leren kennen. Jullie zijn momenteel al in een bepaalde fase, want je hebt zelfs al zijn/haar familie ontmoet en nu komen ook de zwoele zomeravonden er aan. Besteed deze maand veel tijd met je lover en andere mensen die jullie dierbaar zijn. 

Ben jij benieuwd welke Netflix-serie je moet zien volgens je horoscoop? Klik dan hier.

Steenbok - 22 december t/m 20 januari
In deze maand moet het gebeuren. Jij zal ergens in juli dan ook tegen de liefde van je leven aan lopen, maar loop niet te hard van stapel! Je hebt de hele zomer om elkaar te leren kennen, dus geen reden voor haast. 

Waterman 21 januari - 18 februari 
Vorige maand is Cupido langs gevlogen. Heeft hij jou weten te raken met zijn pijltje? Als dat het geval is dan zit jij nu waarschijnlijk helemaal in de wolken, maar is dat niet het geval dan is dit een teken dat jij er nog niet klaar voor bent. Vraag daarom aan jezelf of jij wel echt een lover wilt of dat je het vrijgezelle leven helemaal prima vindt.

Vissen 19 februari - 20 maart
Afgelopen maanden heb je genoeg nieuwe mensen leren kennen en zijn al je bestaande vriendschappen nog beter geworden. Helaas gaat deze maand jouw liefdesleven iets minder goed. Je komt erachter dat jouw lover niet helemaal eerlijk is geweest of dat hij niet meer in love met jou is... Tsja, soms lopen dingen zo, maar dit hoort bij het leven. Zoek daarom afleiding door veel leuke dingen te plannen met goede vrienden. 

Ram 21 maart - 20 april
Deze maand is voor jou niet echt een feestje. Je zit niet lekker in je vel en ziet alleen maar blije mensen om je heen, terwijl je dat zelf niet denkt. Toch moet je in je achterhoofd houden, dat als iemand lacht die niet meteen happy is. Je weet namelijk nooit wat er precies in iemand om gaat. Voor je het weet is deze maand weer voorbij en zal je zien dat je je een stuk beter zal voelen.  

Stier 21 april - 21 mei
Afgelopen maand ging jij met bepaalde onderdelen in je leven een stapje verder. Of dat nou op het gebied van je werk, school of je persoonlijke leven was maakt niet uit. Deze maand ga jij dan ook volop genieten van de stappen die je vorige maand hebt gezet. Je mag daar zeker trots op zijn dus net als vorige maand zeggen we: 'Shine bright like a diamond'.

Tweelingen 22 mei - 21 juni 
In vergelijking tot vorige maand wordt de maand juli een druk maandje. Dagen achter elkaar chillen en genieten van je vrije tijd zit er voorlopig even niet in. In de maand juli moeten er bepaalde dingen worden afgerond. Uiteraard kan jij deze wel zelf inplannen, zodat je af en toe toch misschien nog een paar uurtje kan relaxen. #chillenopjebillen

In deze reality-serie hoor jij thuis volgens je sterrenbeeld

Bron: Paravisie.nl | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved