Beauty

Koninginnedag nagellak

Nog maar een dikke week en dan is het Koninginnedag! Massaal worden alle oranje shirts en rokjes uit de kast getrokken en er komen duizenden mensen met rood-wit-blauwe vlaggetjes op hun wangen voorbij. De ladies hebben als voordeel dat ze met hun make-up kunnen spelen in de kleuren van de vlag (en onze wimpel). Wij ontvingen de vrolijke kleurtjes Koninginnedag nagellak van Koh en Herôme. Even testen! 

koninginnedag nagellak

De 'Koninginnedag' kleurtjes zijn zowel van Koh als Herôme. Het zijn mooie flesjes en de kleuren zien er goed uit.

koninginnedag nagellak

Herôme kleurtjes v.l.n.r: 93. Amsterdam, 51. Helsinki, 120. Frankfurt, 89. Havana.

koninginnedag nagellakKoh kleurtjes v.l.n.r.: 124. Brilliant Red! 102. Crystal! 265 Rock Chick! 125. Dutch!

koninginnedag nagellak

Koh in Koninginnedag sfeer.

koninginnedag nagellak

Het rode lakje van Koh: het kwastje is klein en dat maakt dat je heel precies kunt lakken.

koninginnedag nagellak

De kwastjes van Herôme zijn wat breder, wat maakt dat je in twee bewegingen je hele nagel hebt gelakt, maar het gaat wel wat minder precies.

koninginnedag nagellak

Hier zie je de kleurtjes op mijn nagels. Rechts (voor jullie) heb ik de kleurtjes van Koh gelakt, links die van Herôme.

koninginnedag nagellak

De kleurtjes van Herôme. Rood en blauw lakken fijn en zijn gelijk dekkend. Oranje en wit hebben veel glitters, maar zijn wat minder dekkend. Ook drogen de laatste twee kleurtjes niet zo snel.

koninginnedag nagellak

De kleuren van Koh. De witte kleur is minder dekkend dan de rest, maar alle kleurtjes lakken erg fijn en drogen snel. De kleuren zijn fel en staan mooi bij elkaar.

koninginnedag nagellak

Herôme heeft zoals je kunt zien een beetje fletsere kleuren. Voornamelijk de blauwe en de witte kleur vind ik minder mooi dan die van Koh. Herôme heeft een wat donkerdere blauwe kleur en een gelige witte kleur.

koninginnedag nagellak

Oranje, vooraan die van Koh, achteraan die van Herôme.

En ook leuk: je kunt deze lakjes dit jaar meer dan een keer gebruiken. Er komt namelijk nog een EK aan en ook de Olympische Spelen zijn deze zomer!

De World Inspired Colours (W.I.C.) by Herôme zijn bij diverse drogisterijen en parfumerieën verkrijgbaar voor € 7,50 en twee stuks haal je voor € 12,50!

KOH Colours is verkrijgbaar bij de betere parfumerie speciaalzaken en drogisterijen, en in verschillende steden in de Bijenkorf voor € 14,95.

Wat trek jij allemaal uit de kast voor Koninginnedag?

Door Annick

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved