Miss Sporty Hollywood Gloss

Beauty door Redactie

De bekendste lipgloss van Miss Sporty, Hollywood, is vernieuwd. De glimmende gloss is helemaal Hollywood-proof. Yogales, een dagje naar het strand of op de rode loper: deze lipgloss komt altijd van pas. Wij wilden deze fabulous lipgloss natuurlijk wel even testen, want hoe shiny is de gloss eigenlijk?

review miss sporty hollywood lipgloss

De glossjes beloven met hun parel look een 3D-effect te creëren. Dit zorgt ervoor dat je lippen meteen veel voller lijken. Een formule die fijn aanvoelt en lang blijft zitten. Door deze gloss word je absoluut opgemerkt, zonder dat je er over de top uitziet.

review miss sporty hollywood lipgloss

De gloss is nu sexier en geeft meer volume dan ooit. De nieuwe Miss Sporty Hollywood Gloss is een lipgloss met een curvy, vrouwelijke vorm, net als een jaren ’50 filmster. En er is meer veranderd: de metalen dop is inmiddels glimmend, classy en chic.

review miss sporty hollywood lipgloss

Wij hebben deze lipgloss voor je getest. De bovenste foto geeft van links naar rechts aan op welke volgorde we de kleuren hebben getest, kijk mee!

pacific paradise

110. Pacific Paradise (Annemerels' favoriet)

miss sport lipgloss

180. Miami Beach

miss sport lipgloss

230. Santa Monica (het favo kleurtje van Annick)

miss sport lipgloss

450. Party in LA

miss sport lipgloss

350. Rodeo Drive (Danique's favoriet)

De lipgloss smeert fijn en je snapt meteen wat er bedoeld wordt met het 3D-effect. Ook zit er veel glans in de gloss en ziet het flesje er heel mooi uit. Er komt een zoet geurtje van de gloss af en hij voelt heel zacht aan, maar niet plakkerig. Er zijn in totaal twaalf kleuren te koop voor maar € 2,99 per stuk.

review miss sporty hollywood lipgloss

Extra leuk nieuws: jij kunt een van de honderd lipglossjes die worden weggegeven winnen! Wat je moet doen? Het is heel simpel:
- Like Miss Sporty op Facebook
- Je maakt extra kans door een afbeelding van de Miss Sporty Facebook te delen & te liken.

Wat vind jij van deze lipgloss?

Door de redactie