Beauty

Puppy & poppen tutorials

Levende poppen. Het idee is een beetje eng, maar er is een inmiddels een ware rage ontstaan. Waar we het over hebben? Over meisjes die op levensechte poppen lijken en daar tutorials over maken. Op dit moment voert de 15-jarige Venus Angelic de groep aan. Bekijk hier haar looks!

Inmiddels gaan haar tutorials verder dan een gemiddelde poppenlook met een porseleinen huidje, zwaar opgemaakte ogen en een onschuldige blik. Venus Angelic zette namelijk een tutorial op haar YouTube-kanaal met hoe je de puppy look kunt maken. Inclusief kapsel!

venus angelica

Wij kunnen bijna niet geloven dat dit meisje zo populair is. Haar YouTube-filmpjes zijn al meer dan tien miljoen keer bekeken.
Wat haar moeder van de hele hype vindt? "Ik maak me geen zorgen. Ik zou me meer zorgen maken als ze dronken of zwanger thuis zou komen. Het is alleen maar een mooi meisje dat er van houdt er schattig uit te zien."

Als je denkt dat dit meisje alleen mooi is, dan heb je het mis. Venus spreekt Engels, Duits, Japans en Zwitsers-Frans. Maar ze gaat niet naar school. In plaats daarvan is Venus thuis en oefent ze haar Japans, zingt ze, leert ze Japanse dansjes, zoekt ze naar make-upstijlen, filmt ze en houdt ze contact met haar fans. Want fans heeft ze. Ze heeft meer dan 30.000 YouTube-leden en 20.000 fans op Facebook en Twitter.

Bekijk hieronder haar poppen en haar puppy-tutorial.

 

Wat vind jij van Venus?

Door Esmée

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved