Rimmel Scandal’eyes

Beauty door Redactie

Rimmel heeft een nieuwe mascara: Scandal’eyes Mascara. Voor -je raadt het al- schandalig mooie wimpers. Door het speciale borsteltjes creëer je tot twaalf keer meer volume! Bij zo'n goede mascara hoort een opvallende, oranje verpakking. Wij vonden de mascara er zo leuk uitzien, dat wij hem even wilden testen...

rimmel mascara

Rimmel’s nieuwe mascara gaat voor extra veel volume. De mascara geeft je:
- drie keer zoveel collageen voor weelderige wimpers, perfect in vorm
- drie keer zoveel keratine voor sterke, gezonde, mooie wimpers

rimmel mascara

De verpakking is in ieder geval indrukwekkend. Met een oranjekleurige mascara maak je gelijk een statement. Het borsteltje is 40% langer en dichter zodat elke wimper wordt bereikt. En flexibeler, waardoor je klontjes vermijdt. De mascara is voor € 11,99 verkrijgbaar in ‘Black’, ‘Extreme Black’ en ‘Waterproof’ bij warenhuis en drogist.

rimmel mascara  

Gezien de spinnenachtige wimpers op de foto vroegen we advies aan ons beautyzusje Debbie van Beautyscene. Zij wist hier meteen raad mee: het aanbrengen van de mascara gaat namelijk niet op de ´gewone´ manier zoals je gewend bent. Debbie gaf een paar tips:
- breng niet te veel laagjes aan
- breng de laagjes snel achter elkaar aan, laat het niet drogen! Zo houd je de wimpers goed gescheiden en voorkom je spinnenpootjes.
- het dikke borsteltje vergt wat oefening, maar oefening baart kunst!

Check hieronder het eindresultaat van Debbie! Weg spinnenpoten, hallo schandalige wimpers!

rimmel

Als je het borsteltje uit de verpakking haalt, krijg je door het geluid het gevoel dat de substantie precies goed is. Niet te dik en niet te dun, en er komt meer dan genoeg op het borsteltje. De mascara is goed zwart en kleurt ook de lichte wimpers mooi donker. De wimpers vallen gelijk erg op en je krijgt er inderdaad veel volume van. Er komen minder klontjes op je wimpers dan bij andere mascara's, maar het wordt nog steeds niet helemaal voorkomen. Je wimperhaartjes gaan snel en makkelijk in de goede vorm.

Al met al dus een goede mascara die je wimpers veel volume geeft en mooi zwart kleurt. De prijs is € 11,99 en dat is het zeker waard.

Wat vind jij van deze mascara?

Door de redactie