News

Er komt een nieuw seizoen van De Bachelorette (en dit is de nieuwe vrijgezel)

Ondanks dat wij nog volop aan het genieten zijn van het eerste seizoen van De Bachelorette is er al een nieuw seizoen onderweg. De Bachelorette, de show die te zien is op Videoland blijkt een groot succes. De Belgische zender VIER komt daarom nu ook met een nieuw seizoen. Allee, klinkt dat niet goed..;)

België komt met een nieuw seizoen van De Bachelorette

Zit jij ook elke woensdag voor de buis om je favoriete programma The Bachelorette te kijken? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Er is namelijk een nieuw seizoen onderweg. Uiteraard is de rol van Gaby Blaaser dan vervangen door iemand anders, namelijk de 35-jarige Elke Clijsters. De Belgische Elke heeft op het moment geen succes in de liefde en heeft daarom besloten dit avontuur aan te gaan. Helaas duurt het nog wel even voor we dit seizoen kunnen zien, maar gelukkig hebben wij nu Gaby en haar mannen nog.

Zo zag Joey uit De Bachelorette er vroeger uit. Herken jij hem?

De nieuwe Bachelorette, Elke Clijsters

De nieuwe Bachelorette, Elke Clijster is een oud tennisspeelster en was getrouwd met voetballer Jelle Van Damme. Samen kregen zij twee kinderen, maar in 2016 gingen ze uit elkaar. Ze is lang genoeg vrijgezel geweest en is helemaal klaar voor dit avontuur. “Ik kijk enorm uit naar dit liefdesavontuur, want De Bachelorette wordt één groot avontuur”, zegt ze tegen HLN (een Belgische krant). “Met het hart wagenwijd open. Een spannende zoektocht voor mezelf, voor de mannen en – fingers crossed – voor de man van mijn dromen. Een oprechte man met veel humor, en iemand die niet terugschrikt voor deze ervaring”, voegt ze nog toe.

View post on Instagram
 

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: RTL

Must reads 👀