Beauty

Review: KOH Fantasy

KOH heeft weer nieuwe nagellakjes, deze keer in de "fantasy" stijl. Dagdromen, fantaseren, daar gaat het over. Wij houden ervan, maar we doen het volgens KOH te weinig. Nog beter dan fantaseren? Je fantasieën werkelijkheid laten worden! De zes nieuwe kleuren passen bij het levensmotto: 'Start living your fantasy'.

koh fantasy

KOH Fantasy is een limited edition van KOH Colours, een collectie van welgeteld 120 kleurtjes! Elke twee maanden speelt KOH met een limited edition in op een verrassende en actuele trends.

koh fantasyV.l.n.r.  Lucky Star! True Love! Skinny! Miracles! Famous! Rich!

De nieuwe kleuren zijn opvallend en toch ook weer niet. Een paar van de kleuren bevatten een metallic glans, maar bijvoorbeeld Skinny! niet.

koh fantasy

De kwastjes van KOH nagellak zijn heel erg fijn. Ze zijn best dun en lakken erg precies. Het kwastje van Miracles! is zelfs een beetje schuin afgesneden en dat werkt helemaal fijn!

koh fantasy

De kwastjes houden ook goed vast. Ik heb geen grote handen, dus ik vind het fijn dat het uiteinde van de 'houder' dun is. Zie hier het resultaat:

koh fantasy

koh fantasy

Het is jammer dat lang niet alle kleuren dekkend zijn. Sunny! is in één keer dekkend. Ook Miracles! en Famous! zijn redelijk dekkend, maar de glitterige Lucky Star! en Rich! zijn totaal niet dekkend. Dat is jammer, want dat zijn ook de kleuren die het minst snel drogen. Als je er nog eens overheen lakt duurt het erg lang voordat het echt helemaal droog is. Ik heb daar helaas het geduld niet voor dus ik had al snel allerlei deukjes in mijn nagellak.

De KOH Fantasy! collectie is vanaf 1 juli verkrijgbaar bij onder andere de betere parfumeries, drogisterijen, de Bijenkorf in Amsterdam en Eindhoven, en hier.

Wat is jouw lievelingsnagellak?

Door Annick

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved