Essie zomercollectie 2012

Beauty door Redactie

De zomercollectie van Essie is weer uit en toen deze opvallende kleuren binnenkwamen op de redactie, wilden wij ze meteen testen. Het zijn vijf opvallende kleuren met ieder een eigen naam. De namen passen perfect bij de zomer en hebben elk een kort achtergrond verhaaltje. Benieuwd geworden? Kijk en lees mee!

Essie zomercollectie 2012

De flesjes van Essie zijn klein en langwerpig en allemaal naast elkaar zien ze er zomers en vrolijk uit. Het zijn felle kleurtjes die erg goed dekken, je hoeft maar 1 laagje aan te brengen! Doordat de flesjes zo klein zijn, zijn de ideaal om mee te nemen in je tas.

Essie zomercollectie 2012

Essie zomercollectie 2012

De lakjes zijn allemaal glanzend en de felroze en lila variant hebben een lichte glitter erin. Als de zon op deze twee kleuren schijnt, ziet het er heel leuk en glanzend uit. Mijn persoonlijke favoriet is de felroze.

Essie zomercollectie 2012

Het kwastje van Essie is breed en lakt daardoor erg fijn. Als je net zulke kleine nagels hebt als ik, kun je met dit kwastje in een keer je hele nagel lakken. De lak is ook een goede substantie, waardoor een laag eigenlijk wel voldoende is. Wil je toch een dubbele laag aanbrengen dan kan dit gewoon. Hij droogt namelijk perfect!

Essie zomercollectie 2012

Links: Bikini to teeny. Rechts: Off the shoulder.

Essie zomercollectie 2012

Links: Cascade cool. Rechts: Mojito madness.

Essie zomercollectie 2012

Op de voorgrond: All tied up.

De lakjes van Essie zijn vanaf juni 2012 verkrijgbaar bij DA en Etos, en via www.essie.com. Ze kosten € 9,99 per stuk.

Nadat ik alle kleurtjes op mijn nagels heb gezien, vind ik ze stuk voor stuk mooi. Er zijn inderdaad goedkopere lakjes verkrijgbaar, maar de kwaliteit van deze zomercollectie is erg goed en dus zeker het geld waard. Hij blijft goed zitten en omdat je in principe maar één laag hoeft aan te brengen, doe je met een potje ook erg lang. De roze is zeker mijn favoriet en wil ik eigenlijk nu meteen ook aanschaffen.

Wat vind jij van deze kleurtjes?

Door Eline