Food

De beste pizza's van Amsterdam eet je bij deze restaurants

Ben jij ook zo'n pizza lover en kan je op elk moment van de dag pizza eten? Dan hebben wij iets leuks voor je. Wij hebben namelijk zes restaurants verzameld waar je de lekkerste pizza kan eten die je je maar kan bedenken... Alle zes de restaurants zijn erg bekend, dus vergeet niet te reserveren. De beste pizza's van Amsterdam eet je bij deze restaurants. Let’s plan a pizza date!

De beste pizza's van Amsterdam eet je bij deze restaurants

@ De Pizzabakers
Met inmiddels al 24 vestigingen van de Pizzabakkers kan je zeggen dat ze nogal geliefd zijn. Logisch, want de pizza's zijn echt super lekker en ze hebben redelijk uitgebreide menukaart. Het maakt dus niet uit of je in Rotterdam of in Amsterdam woont, want met 24 restaurants zit er altijd wel één in de buurt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door De Pizzabakkers (@depizzabakkers) op

@ Pizza Beppe
Bij het restaurant Pizza Beppe kan je genieten van de lekkerste pizza's. Kies jij voor een vast recept of geef jij een eigen draai aan je pizza? Het kan allemaal bij Pizza Beppe. Pizza Beppe heeft zes vestigingen en elke locatie heeft een andere vibe door het interieur.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Pizza Beppe (@pizzabeppe) op

@ Fiko
Veel mensen zullen het restaurant Fiko kennen van de bekende Gold Tartufi Experience Pizza. Dé pizza die is belegd met 23K goude blaadjes. Zal dat lekker zijn denk je? Daar kan je maar op één manier achter komen. Go try it out!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fiko Amsterdam (@fiko_amsterdam) op

@ Pizza Heart Bar
Of je nu een vegetariër, een veganist of gewoon een lekkere vleeseter bent maakt niet uit, bij Pizza Heart Bar hebben ze voor iedereen wat lekkers. Naast de heerlijke pizza's hebben ze ook super lekkere cocktails. Snel een date night met je vriendinnen plannen dus!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Pizza Heart Bar (@pizzaheartbar) op

@ Loulou Pizzabar
Bij Loulou Pizzabar kan je genieten van veel verschillende pizza's. Wij raden de tartufo zeker aan. Daarnaast heeft de eigenaar een prijs gewonnen van de beste pizza van Nederland, dus dat is natuurlijk wel een teken dat je een goede pizza eet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Loulou Pizzabar Amsterdam (@louloupizzabar) op

@ Marathonweg Bar & Grill
Marathonweg Bar & Grill is officieel geen pizzaria, maar altijd als we daar gaan eten bestellen we een pizza. Die zijn echt overheerlijk! Elk seizoen heeft Marathonweg een nieuwe kaart, maar een pizza met truffel olie is echt zalig! (als er geen pizza met truffel olie op de kaart staat kan je er altijd los om vragen) Naast de lekkere pizza's is de vibe die er hangt ook heel relaxt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bar-Grill Marathonweg (@marathonweg) op

Bron: ylbb.nl, indebuurt.nl | Beeld: Unsplash.com

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved