Review: Paris Bubble Chic Bourjois

Beauty door Redactie

Bourjois heeft weer een nieuwe lijn: Paris Bubble Chic. Een collectie van vijf nieuwe kleuren nagellak in ‘ultra shine’. De lijn is geïnspireerd door catwalks en brengt twee pasteltinten & drie frisse kleurtjes. Het klinkt allemaal erg veelbelovend, dus wij wilden wel eens zien of de nagellak echt zijn verwachtingen waarmaakt. Zie hier een review van Paris Bubble Chic!

De vijf kleuren passen goed bij elkaar en zijn daarom ook uitstekend geschikt om met elkaar te mengen. Bourjois komt tegelijkertijd ook met een kwastje met het ‘Pro Dubbel Uiteinde’. De wat? Dit is een kwast met twee uiteindes waarmee je zelf kunstwerkjes op je nagels kunt maken.

Paris Bubble Chic Bourjois

De lijn bestaat uit vijf kleuren:
45. Rosé Merveille, een zachte pastel roze met een blauwe glans
46. Abricot Ouaté, een aanlokkelijke abrikoostint
60. Bleu Fabuleux, blauw
61. Vert Chlorophylle, blauwachtig groen
62. Rose Imaginaire, zoet roze

Paris Bubble Chic Bourjois

Naast de ultra shiny kleurtjes is er ook een nieuwe topcoat: So Matt. De topcoat zorgt er niet alleen voor dat je nagellak langer blijft zitten, maar hij matteert ook!

Paris Bubble Chic Bourjois

Paris Bubble Chic Bourjois

Wij hebben de nagellak getest. Het uiterlijk scoort middelmatig tot goed bij ons. De kleurtjes zijn leuk en trendy. Het is een groot potje nagellak waar veel in past en het dikke kwastje werkt fijn. Toch een minpuntje: de nagellak is niet goed dekkend is. Met name de pasteltinten werken niet zoals je zou willen. Zelfs na twee keer lakken is het nog niet dekkend. Daarnaast droogt het niet snel en is de lak nog lang kwetsbaar.

Paris Bubble Chic Bourjois

Wat wel fijn is, is dat de So Matt topcoat de kleurtjes op magische wijze ook wat dekkender maakt. Sowieso zijn we over de matte topcoat erg enthousiast! Hij matteert in een paar seconden en droogt snel. Het effect is super, op elke kleur! Dus ook nog eens multifunctioneel; je kan hem ook op andere lakjes gebruiken, dus niet alleen van Bourjois.

Paris Bubble Chic Bourjois

Paris Bubble Chic Bourjois

Paris Bubble Chic Bourjois

Alle Paris Bubble Chic nagellak kost € 8,50. De topcoat is ook € 8,50 en het kwastje is € 6,99. De lijn is verkrijgbaar bij parfumerieën en drogisterijen.

Wat is jouw favoriete nagellak?

Door Annick