Urban Decay Naked Palette

Beauty door Redactie

Sinds we wekelijks een beautyblogger uitlichten en daarbij vragen naar hun favoriete producten, zijn ook wij weer helemaal op de hoogte van de trends op beautygebied. Wat ons opviel? Het Urban Decay Naked Pallete en haar tweede versie. Tijd om deze twee producten even uit te lichten!

urban decay

Er is ook een tweede versie (Urban Decay Naked 2) en die staat verrassend vaak op de wishlist van de beautybloggers die wij spraken. Daarom werd het volgens ons tijd om het palette uit te lichten voor diegene die het nog niet kenden.

urban decay

Het Urban Decay Naked Palette is een metallic doosje met daarin twaalf kleuren oogschaduw. Alle kleuren zijn erg natuurlijk en passen mooi bij elkaar. Hierdoor kun je dus oneindig veel looks met de oogschaduws creëren. Het pallette was nog niet meteen in Nederland verkrijgbaar en op de eerste dag dat dit wel zo was, was het pallette meteen uitverkocht. Het kost € 36,- bij Sephora.

urban decay

Het doosje van beide paletten heeft een dubbele oogschaduwkwast. Het eerste pallet heeft ook een mini oogschaduw primer, Naked Pallette 2 bevat een mini lipgloss. Beide paletten bevatten verschillende kleuren, waarvan vijf helemaal nieuw in de collectie van Urban Decay.

urban decay

Sommige kleuren zijn shiny, met veel glitters, andere zijn juist mat. De kleuren lopen uiteen van wit naar zwart, maar hebben met name rozige en bruine tinten. De oogschaduws zijn heel erg gepigmenteerd en Youtube staat vol met tutorials voor verschillende looks met de Naked Palettes.

urban decay

Smokey Eyes Look met Naked Palette:

Tutorial met Naked Palette 2:

 

Wat vind jij van het Naked Palette?

Door Annick

Bron beeld: urbandecay