Beauty

Deze make-up producten hebben we vroeger allemaal gebruikt

Voor de make-up dragers onder ons, is er altijd een leeftijd geweest waarop je voor het eerst wat op je gezicht smeerde. Een mascara van je moeder, een blush van je oudere zus of lippenstift van je oma. We hebben allemaal geëxperimenteerd met make-up en helaas zorgde dit ook voor enorme missers. Gelukkig leren we daar alleen maar van. Herken jij deze old school producten nog?

1. Foundation mousse
Als er iets is waardoor je een Oempa Loempa-look kreeg, was het wel deze mousse. Op een of andere manier had je altijd de verkeerde kleur en leek je gezicht plotseling knal-oranje. Ach, daar leren we (de meeste) ook weer van.
 

2. Lip Smacker
Droge lippen? No way! Met een Lip Smacker hadden we altijd zachte lippen. Het leukste aan Lip Smackers was het verzamelen van alle smaken. Heb jij ze thuis nog liggen of gebruik je ze nog steeds? Er waren talloze smaken. 


 

3. Jelly Gloss
Naast verzorgde lippen, was het ook een must om glanzende lippen te hebben. Met Jelly Gloss lukte dat als de beste én rook het ook nog eens naar (chemisch) fruit. Het was alleen iets minder geweldig met losse haren en de wind, maar dat hadden we er wel voor over. 

4. Blauwe mascara
Terwijl we nu allemaal natuurlijke zwarte wimpers willen, was dit een paar jaar geleden wel anders. Blauwe mascara was een tijdje geleden helemaal hip en jouw beauty-routine was niet compleet zonder een blauwe klodder mascara op je wimpers. Blauwe mascara staat nog steeds prachtig

 

5. Schroefpotjes van HEMA
De stapelbare make-up potjes van de HEMA waren in de jaren 90 he-le-maal in. Je kon lipgloss, poeder of oogschaduw allemaal opstapelen tot een potje, zodat het allemaal bij elkaar in zat. Wist je dat de potjes sinds kort weer verkrijgbaar zijn bij HEMA voor een heel fijn prijsje? Lees er hier alles over.

 

Ach, herken jij deze nostalgische ijsjes nog? Deze hebben we vroeger allemaal wel eens gegeten.

Beeld: Maybelline, Lip Smackers, NATURE REPUBLIC, HEMA